پای صحبت آتش نشان کنگ فوکار جهان
«اکبرملکی» ورزشکار رشته «کونگ فو» که رئیس وبنیانگذار مبارزه تن به تن وجنگ های نامنظم هنرهای رزمی نیز هست در مسابقات جهانی هنرهای رزمی ترکیه در سال۲۰۱۴ و مبارزات ۲۰۱۵ جهان در رشته ووینام کونگفو در الجزایر و مسابقات جهان درهندوستان،مسابقات المپیک هنرهای رزمی جهان در روسیه، رقابت های جهانی ۲۰۱۴، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۱، جام باشگاهای آسیا توانسته مقام قهرمانی کسب کند.
ملکی که عضو اتحادیه کونگفوی جهان و دارنده مدرک مربیگری و داوری درجه یک نیز هست می گوید: ما هرسه به اصطلاح بچه یک محل و خیابان هستیم و هر سه به ورزش علاقه زیادی داشتیم.
این آتش نشان در پاسخ به این که چطور و به پیشنهاد کدام یک هر سه وارد سازمان آتش نشانی شدند می گوید: با توجه به این که هر سه بیکار بودیم و امنیت شغلی نداشتیم و از طرفی هر سه ورزشکار و دارای مقام قهرمانی بودیم، مجبور شدیم از تسهیلات ورزشی مصوبه هیئت وزیران در خصوص به کار گیری قهرمان ورزشی جهان استفاده کنیم و وارد سازمان آتش نشانی شویم.
وی اضافه می کند: البته این شغل به دلیل ماهیت خدمت به هم نوعان و هیجانات درونی که دارد جذب کننده است و پس از ورود به این شغل برای ما جذابیت و ارزش بیشتری پیدا کرد و اکنون از ورود به این شغل خوشحالیم.
موفقیت هایم را مدیون زحمت های مادرم هستم
ملکی می گوید: این شغل سراسر خاطرات شیرین و تلخ است، نجات دادن جان و مال هم وطنانمان بهترین حس دنیا و انسانی است و خاطرات تلخ هم از دست دادن هم وطن و خسارت به مال و جان آنهاست.
این ورزشکار که به آموزش دیگران هم مشغول است می گوید: یاد دادن حرفه ورزشی هم برایم احساس خوبی دارد و از نظر من هر دوکارم خدمت به بشریت است که رضایت درونی برایم دارد.
وی موفقیت هایش را مدیون زحمت های مادرش دانسته و می گوید: از او که تنهاترین و محکم ترین حامی من در همه این سالها بوده تشکر و قدردانی می کنم و بر دستانش بوسه می زنم که همیشه کنارم بوده و هیچگاه شکایتی نکرده است.
این قهرمان در پاسخ به این که چه چیزهایی خوشحال و ناراحتش می کند می گوید: در محل کار بودن با همکاران دلیر و هم پیمانم برای نجات جان و مال مردم همیشه خوشحال و ناهنجاریهای جامعه و همچنین آسیب دیدن همکارانم بعد از عملیات باعث اذیت و ناراحتی ام می شود.
برادرم کنار کشید تا مرا حمایت کند
«مصطفی رجبی» جوان ۲۹ ساله ای که از ۱۴ سالگی پا به عرصه ورزش «کیک بوکسینگ» گذاشته می گوید: برادر بزرگترم در همین رشته قهرمان جهان بود و در واقع من پاجای برادرم گذاشتم و او کنار کشید تا مرا حمایت کند.
رجبی ۴ دوره از مسابقات جهانی در سال های ۲۰۰۴،۲۰۱۰،۲۰۱۳،۲۰۱۶ مقام قهرمانی و در۲ دوره مسابقات آسیایی ۲۰۱۳ و ۲۰۱۵ مقام قهرمانی کسب کرده و اکنون در بازی های حرفه ای بین المللی شرکت دارد.
وی با اشار به نقش و اهمیت حمایت خانواده اش می گوید: خانواده همیشه پشتیبانم بودند و از همسرم که همیشه درکنارم و حامی من بوده قدردانی می کنم.
این قهرمان ورزشی با بیان این که فعالیت در رشته های ورزشی در کنار شغل آتش نشانی سختی های زیادی دارد می افزاید: وقتی برای مسابقات آماده می شویم باید رژیم بگیریم، روزی ۲ یا۳ وعده تمرین کنیم و این مسئله گاهی با برنامه و شرایط کاری تداخل ایجاد کرده و مشکلاتی را پیش می آورد.
ما از قشرسختی کشیده هستیم و سختی کار نتوانسته بر ما غلبه کند
رجبی با بیان این که آتش نشانی شغل نیست و به معنای واقعی عشق است می گوید: در هر دو صورت چه در زمینه ورزش و چه در شغل، هدف خدمت به مردم و شاد کردن دل آنهاست و غیرت و غرور ملی این سختی ها را هموار و مارا به سمت خدمت می کشد.
این آتشنشان که از سال ۹۲ وارد این کار شده در پاسخ به این پرسش که تاکنون از ادامه شغل به دلیل سختی ها پشیمان شده یا نه می گوید: ما از قشری هستیم که با سختی بزرگ شدیم و تاکنون سختی نتوانسته بر من غلبه کند. لذت و شیرینی نجات جان یا مال مردم برایم بسیار با ارزش و انرژی بخش است. گاهی زمان عملیات در شرایط جسمانی سخت هم قرار گرفتم اما با لبخند با آن مواجه شدم.
عضو ۸نفر برتر سازمان تاپ کینگ در جهان
«سعید چهاردولی» که کم سن ترین عضو این دوستان قهرمان است می گوید: از سال ۸۶ وارد عرصه ورزش کیک بوکسینگ «موی تای» و ۱۳ سال در تیم ملی بودم و از سال۹۰ نیز مشغول خدمت در سازمان آتش نسانی شدم.
چهاردولی در مسابقات جهانی ۲۰۰۸ باکو، ۲۰۱۱ ویتنام و ۲۰۱۲ ژاپن و همچنین بازی های آسیایی ۲۰۰۹ سوریه توانسته بر سکو رفته و مدال قهرمانی را به گردن بیاوریزد.
وی که بیشتر در بازی های حرفه ای در چین، تایلند و روسیه شرکت داشته تنها ایرانی در طول تاریخ عضو۸ نفر برتر سازمان تاپ کینگ در بالاترین سطح حرفه ای دنیاست.
چهاردولی می گوید: برادر بزرگترم مربی و الگوی ورزشی من و فعالیت من زیر نظر وی بود و در این مسیر همیشه مشوق و همراه من بود.
از جانب هیچ سازمان و نهادی حمایتی انجام نشده است
وی بیان می کند: در همه این سالها که عضو فدراسیون بودم هیچ حمایتی از جانب دولت، استانداری، ورزش وجوانان، هیئت ورزشی و نهادهای دیگر استان از من و دوستانم حتی در حد نصب یک بنر نشده است.
چهاردولی می گوید: من با توجه به سنم هنوز شرایط شرکت در مسابقات و کسب افتخار برای کشورم را دارم اما با شرایط اقتصادی و گران شدن مکمل ها، داروها و ویتامین های ورزشی و با توجه به این که استفاده نکردن آنها حین ورزش آسیب دارد ادامه راه ورزش سخت و این امر مانع ورزش حرفه ای ما می شود.
وی با بیان این که ورزش و شرایط کار آتش نشانی در کنار هم سختی و محدودیت هایی برای خانواده ایجاد می کند می افزاید: از همسرم که در این شرایط همراه من است قدردانی می کنم.
این قهرمان با بیان اینکه هر سه ما پیشنهادهای کاری از دیگر قسمت های شهرداری و حتی ورزش و جوانان داشتیم می گوید: به دلیل علاقه به کار آتش نشانی و کارایی که در این زمینه داشتیم ترجیح دادیم در همین حرفه به مردم خدمت کنیم.
افتخاری برای سازمان آتش نشانی محمدشهر
مدیرعامل سازمان آتش آتش نشانی و خدمات ایمنی محمدشهر اظهار می کند: قهرمانان ورزشی که در سطح جهانی مطرح هستند باعث افتخار کشور هستند و وجود این سه قهرمان ورزشی در این سازمان علاوه بر کشور باعث افتخار سازمان آتش نشانی محمد شهر هم است و ما خدا را شاکر هستیم.
« محمد مهدی نژاد» می گوید: همه آتش نشانان طبق سوگندنامه آتش نشانان « پروردگارا من در مقابل تو و کتاب آسمانی تو سوگند یاد می کنم تا پای جان از جان و مال دیگران در برابر اهریمن حوادث دفاع کنم» تلاش می کنند این تکلیف را به نحو احسن انجام می دهند و این سه نفر، هم در رشته ورزشی به جامعه خدمت می کنند و هم با توجه به ورزیده بودن و چابک بودن در مواقع بحران مورد استفاده قرار می گیرند و همه تلاش خود را برای کمک و خدمت رسانی به مردم به کار می بندند و من برای این عزیزان آرزوی توفیق و سلامتی همیشگی دارم.
مهدی نژاد در مورد چگونگی حمایت و همکاری با این سه ورزشکار در زمان مسابقات می گوید: آنها برای شرکت در مسابقات از فدراسیون نامه آورده و با موافقت سازمان و شهرداری برای مسابقات اعزام می شوند و در این زمینه مشکلی نداریم.
انتهای پیام/