به گزارش گروه ورزشی«کمال مهر» جی لوید سال ۲۰۰۸ با “اِما” ازدواج کرد که حاصل ازدواج آنها سه فرزند بود که همسر بازیکن اسبق استقلال پس از دست کشدن از کار طراحی وظیفه رسیدگی به فرزتدان را عهده دار شد.
جی لوید ساموئل پیش از حضور در ایران و بازی در استقلال در تیم بولتون پا به توپ شده بود و در نهایت وی از ســال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ به ایران آمد تا برای استقلال بازی کند و در آن زمان به گفته همسرش این بازیکن فقط هر سه، چهار ماه یک بار به انگلیس برمی گشــت تا دیداری با خانواده داشته باشد.
ساموئل نخستین بار ۲۰ دی ۱۳۹۰ با پیراهن استقلال برای این تیم به میدان رفت و او در این فصل با استقلال، جام حذفی فوتبال ایران را به دست آورد. پس از گذشت یک سال از حضور این بازیکن در جمع آبی پوشان در نهایت بحث حضور او در تیم های انگلیسی و خلیج فارس شنیده می شد که در نهایت ساموئل یک فصل دیگر قرارداد خود را با استقلالی ها تمدید کرد تا در دوران سرمربیگری قلعه نویی به یک بازیکن تاثیر گذار تبدیل شود. ساموئل توانست با استقلال به عنوان قهرمانی لیگ خلیج فارس برسد و به خاطر بازی های خوبش لقب الماس سیاه را از آن خود کند.
اما پس از بازگشت ساموئل به کشورش و گذشت سال ها در نهایت او در تاریخ ۱۵ مه ۲۰۱۸ به علت حادثه رانندگی درگذشت. او بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴ بهمدت سه فصل برای استقلال تهران بازی کرد و سپس در آخرین فصل بازیگریاش یک فصل برای پیکان به میدان رفت.
جیلوید ساموئل در سانحه رانندگی جان خود را در سن ۳۷ سالگی از دست داده و فوت او به دلیل تصادف شدیدی که بین خودروی رنجروور جیلوید ساموئل و یک دستگاه ون در یکی از خیابانهای روستای “های لی” واقع در شهر “چشایر” رخ داده صورت گرفت که در این سانحه رانندگی مدافع اسبق استقلالی ها جان خود را از دست داد.
پس از مرگ ساموئل ، همسر دوم او که فردی ایرانی است در پیام های متعدد از راز رابطه با ساموئل پرده برداشته و به نوعی مرگ بازیکن اسبق استقلالی ها را مشکوک می داند.
در یکی که از پیام هایی که همسر ایرانی ساموئل منتشر کرده، نشان می دهد که بازیکن اسبق آبی پوشان گویا به صورت پنهانی تغییر دین داده و مسلمان شده تا بتواند با همسر ایرانی اش ازدواج کند.
“هلیا سهیمی” در پیامی در صفحه اجتماعی خود نوشت: یادت می آید روزی را که مســلمان شدی و بعدش یک جشــن خصوصی گرفتیم و آرزو کردیم که خیلی زود بتوانیم این قضیه را به دیگران بگوییم؟
همچنین نامزد ایرانی ساموئل پست دیگری را منتشر کرده که در آن نوشته است : بهم گفته بودی ابدی ترین عشق، عشق ما دوتاست …..گفتی تا ته دنیا با همیم … من الان ته دنیام …. تمام روزهای من با این عکسها میگذره … تو کجایی؟شک ندارم که حقایق به زودی مشخص خواهد شد …. خدایم بزرگتر از این حرفهاست ….
با توجه به انتشار پیام های سهیمی، ساموئل قبل از مرگش نیز پیام تصویری خطاب به همسر ایرانی خود منتشر کرده که در آن می گوید : وقت هایی کــه ناراحت و غمگینی به این ویدئو نگاه کن و بدون که به زودی با هم خواهیم بود“.
همسر ایرانی ساموئل اکنون پس از گذشت ماه ها از درگذشت ساموئل نوشته است: خیلی تنها شدم و دلم برات تنگ شده. فقط دو ماه و هشــت روز از قولی که بهم دادی گذشته.
هلیا سهیمی، همسر ایرانی جی لوید ساموئل فقید (بازیکن ترینیداد و توباگویی سابق استقلال تهران) درباره ابهام های موجود درباره مرگ این بازیکن اظهار داشت: در تاریخ ۱۵ می ۲۰۱۸ تصادفی در شهر منچستر انگلیس رخ داد که به نام همسر من ثبت شد. همزمان با این تصادف در پروازی به مقصد مراکش حضور داشتم و قرار بود پرواز ساموئل هم ۲ ساعت پس از پرواز من در فرودگاه مراکش روی زمین بنشیند. مقصد نهایی من و جی لوید هم یکی از کشورهای آفریقایی بود که مقیم آنجا هستم. من خبر این تصادف را هشت ساعت پس از دیگران شنیدم. زمانیکه این موضوع را به خانواده ساموئل انتقال دادند بلافاصله لزلین، خواهر او همراه با پدر شوهرم و یکی از دوستانش از لندن سمت منچستر حرکت کردند و حدود چهار ساعت بعد درحالیکه صحنه تصادف جمع شده بود، به این شهر رسیدند. زمانیکه درباره جسد از پلیس سوال کردند متوجه شدند جسد جی لوید به بیمارستان “وایرینگتون” انتقال یافته است. خواهر همسرم به آن بیمارستان رفت اما مسئولان بیمارستان از انتقال جسد جی لوید اظهار بی اطلاعی کرده و گفتند امروز هیچ جسدی اینجا نیامده است.
او ادامه داد: این شروع دروغ ها و خطاهای پلیس منچستر بود. زمانیکه در انکلیس تصادف منجر به جراحت اتفاق می افتاد پلیس تابلوهای زرد رنگی را در محل تصادف قرار می دهد تا اگر شاهدی وجود دارد با اداره پلیس تماس بگیرد، اما برای تصادف جی این تابلوها نصب نشده بود. ۱۲ روز خواهر ساموئل به پلیس التماس کرد و در نهایت روز دوازدهم تابلوی کوچکی در محل تصادف نصب کردند. یکی دیگر از خطاهای پلیس این بوده است که خانم غریبه ای از دوستان مادر فرزندان جی را به عنوان واسطه بین خانواده و پلیس قرار می دهند که او از اقوام همسرم نبوده و سمت و تحصیلات خاصی هم نداشته است. به خواهر همسرم گفتند اجازه نداری به صورت مستقیم با پلیس در تماس باشی، بلکه ابتدا باید با این خانم تماس بگیری و او صحبت ها را به پلیس انتقال می دهد. به این صورت خانواده جی را از کمترین حقشان یعنی ارتباط مستقیم با پلیس و پرسیدن سوال هایشان محروم کردند و ما هرگز دلیل این همه تبعیض را نفهمیدیم.
سهیمی افزود: روز اول هیچ جسدی در بیمارستان “وایرینگتون” وجود نداشت. با وجود تمام پیگیری های خواهر “جی” و کارشکنی های پلیس، پس از ۲۱ روز (۶ ژوئن ۲۰۱۸) “لزلین” موفق شد جنازه ای که به نام “جی” ثبت شده بود در آرامگاه (اتاقی شبیه سرد خانه که اجساد در حال تبدیل به خاکستر را در آن نگه داری می کنند) پیدا کند. زمانیکه خواهر همسرم جسد را می بیند متوجه می شود نه تنها این جسد قابل شناسایی نیست بلکه هیچ شباهتی هم به جی ندارد چرا که این جسد هفت سانتی متر کوتاه تر از جی بوده است. “لزلین” درخواست آزمایش DNA به صورت خصوصی می دهد که پلیس می گوید در این رابطه اقدامی انجام نمی دهد و خودتان هماهنگ کنید. لزلین با مسئولان آرامگاه صحبت می کند که آنها می پذیرند اما می گویند برای نمونه برداری کسی را ندارند و باید خود خانواده ساموئل این کار را انجام دهند. در نهایت در تاریخ ۱۱ ژوئن با هماهنگی و آگاهی پلیس خواهر همسرم به این اتاق می رود و مجبور می شود با چاقوی جراحی جسدی که به نام جی ثبت شده است ببرد و تکه ای را برای نمونه آزمایش DNA از این جسد جدا کند. چند روز بعد لزلین با آزمایشگاهی برای انجام دادن آزمایش تماس می گیرد که به او می گویند نمونه برداری در فینرال هوم غیرقانونی است و نمی توانند چنین کاری انجام بدهند.
همسر ساموئل تصریح کرد: پلیس و آرامگاه از اقدام “لزلین” آگاه بودند و می دانستند این نمونه برداری غیرقانونی است. صحبت من اینست با چنین شرایطی چگونه به خواهر همسرم اجازه دادند چنین کار دردناکی انجام بدهد. پیگیری های متوالی لزلین سبب شد سازمان مربوط به بافت های انسانی در انگلیس چند ساعت پیش از خاکسپاری و چهل روز پس از تصادف ایمیلی را به پلیس ارسال و درخواست کند یک نمونه DNA طبق قانون به این سازمان تحویل دهد. با توجه به مسافت طولانی بین لندن و منچستر “لزلین” مجبور شد از یک دوست نزدیک و مورد اعتماد “جی” درخواست کند به بیمارستان برود و شاهد نمونه برداری باشد. نیم ساعت بعد دوست جی خودش را به بیمارستان رساند اما به او گفتند نمونه برداری انجام شده و خارج از ساعت اداری نمی تواند داخل بیمارستان شود. در حقیقت مقابل چشمان خانواده و نزدیکان جی نمونه برداری انجام نشده است و همین امر سبب شد امروز اعلام کنم تمام تلاشم را به کار می گیرم تا یکی از نمونه ها را به ایران بیاورم و آزمایش DNA انجام بدهم.
سهیمی افزود: بیش از پنج ماه از مرگ ساموئل گذشته است و ما حتی کمترین اطلاعات را هم نداریم. سوال هایمان همچنان بی جواب مانده است و نمی دانیم چرا خودروی جی منفجر شد. این تصادف یک آتش سوزی نبوده بلکه یک انفجار بوده است. هنوز نمی دانیم چگونه موبایل جی پس از تصادف روشن شده است. پس از چند ماه به نخستین ایمیل “لزلین” جوابی داده نشده است. پس از پنج ماه تنها چند روز پیش به خواهر “جی” اجازه دادند از خودروی منفجر شده بازدید کند و فایل های تصادف را به او تحویل دادند. نه تنها اجازه عکسبرداری از خودرو را به “لزلین” ندادند، بلکه به او اعلام کردند حق ندارد درباره چیزهایی که دیده است در صفحات مجازی به ویژه اینستاگرام صحبت کند. از همه می خواهم برای روشن شدن حقایق به من کمک کنند. نداشتن جی به اندازه کافی برای من سخت است، اما رفتار نامهربانانه و به دور از انسانیت پلیس شرایط را سخت تر کرده است.
انتهای پیام/