- فلفل قرمز ۶ عدد
- آب ۱ لیوان
- شکر ۲ ق م
- سرکه سیب ۱ ق غ
- نمک ۱/۲ ق چ
- گوجه فرنگی
طرز تهیه:
۱- فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانه های داخل فلفل را حذف کنید و فلفل ها را خرد کنید. بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شود بگذارید بپزد. و بعد گوجه را له کنید و اضافه کنید.
۲- حال با مخلوط کن دستی فلفل ها را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشد.
۳- حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید.
۴- سس حاضر شده را می توانید داخل شیشه های کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن است.