به گزارش گروه اجتماعی «کمال مهر»، یک کارشناس مسائل فرهنگی درباره گرایش نوجوانان به بازی های آنلاین و آسیب های ناشی از آن به خبرنگار تیتر۱، گفت: رهبر معظم انقلاب درباره آتش به اختیار فرمودند اگر نهادهای فرهنگی ما مسئولیت خود را بشناسند و احساس وظیفه کرده و اقدام جهادی داشته باشند در حوزه فرهنگ احساس درد کرده و درد دین خواهند داشت و در حوزه فضای مجازی نیز اعلام کردند اگر امروز رهبر نبودم در حوزه مجازی مسئولیت بر عهده می گرفتم و در حوزه فرهنگ بیان داشتند که فرهنگ مثل هواست و جامعه بدون هوا مرده است.
فقدان محتوای فرهنگی عامل گرایش نوجوانان به بازی نهنگ آبی/ امور تربیتی در آموزش و پرورش درگیر بازی های سیاسی شده است
اسماعیل یاری شیرمرد گفت: اگر دانش آموز ما امروز سراغ بازی نهنگ آبی می رود و به پوچ گرایی می رسد به دلیل فقدان محتوای خوب و عدم تولید محتواهای فرهنگی است.
اسماعیل یاری شیرمرد با اشاره به اینکه وضعیت کنونی جامعه حاصل بی مسئولیتی مسئولین فرهنگی کشور است افزود: با داشتن منابع غنی فرهنگی، دینی و آموزشی، مشاهیر بزرگ و الگوهای کارآمد و در دسترس که سبک زندگی اسلامی ایرانی را در سراسر آثار آنها به وضوح می بینیم اگر به وسیله اساتید دانشگاه این مسائل مطرح و تبیین شود و جامعه فرهنگی و معلمان ما با دلسوزی منابع را معرفی کنند و کتاب های درسی ما ریشه در منابع ملی بدواند ارتقا فرهنگی را شاهد خواهیم بود نه اینکه هر روز از قوام فرهنگ کتاب های درسی کاسته شود.
وی اظهار داشت: امروز جزایر فرهنگی در حوزه های فرهنگی فراوان است درحالیکه باید قرارگاه فرهنگی مرکزی داشته و آسیب ها را با یکدیگر شناسایی کنند تا جوانان آلوده فضای مجازی مشوند چرا که رهبر معظم انقلاب بر اینترنت ملی و فضای مجازی بومی تاکید کردند و این مهم نشان می دهد که توان انجام کار در دانشمندان وجود دارد اما دست هایی در کار است که نمی کذارد پیشرفت صورت گرفته و نقطه امیدی ایجاد شود.
کارشناس مسائل فرهنگی تصریح کرد: آیا جوانان ما که امروز در حوزه نانو فعالیت داشته و تحریم ها را می شکنند و قدرت ها را پای میز مذاکره می کشانند نمی توانند در حوزه فضای مجازی طرحی نو داشته باشند؟ لذا دولتمردان ما باید انقلابی باشند اما متاسفانه امروز صورت مسئله ها پاک کردن نوعی اقدام در راستای پوشش دادن بی مسئولیتی و کم کاری است و کتمان آمار خودکشی اصل مسئله را نمی تواند منکر شود.
اسماعیل یاری گفت: اگر دانش آموز ما امروز سراغ بازی نهنگ آبی می رود و به پوچ گرایی می رسد به دلیل فقدان محتوای خوب و عدم تولید محتواهای فرهنگی است و اگر تولیدی در این زمینه داریم اندک و یا با کیفیت پایین است و توان رقابت با نوع خارجی خود را ندارد و یا دارای گرافیک نامناسب و قیمت بسیار بالا خواهد بود.
وی افزود: ما امروز مشکل منابع نداریم و خیرین مدرسه ساز می توانند هزینه ساخت یک مدرسه را صرف تولید محتواهای فرهنگی از داستان های ملی مذهبی کنند و از ادبیات کهن، فولکلور و مشاهیر و حکایت های آموزنده که در لابلای تاریخ به عنوان برگ زرین خودنمایی می کنند می تواند موضوع کارهای فرهنگی در حوزه فضای مجازی باشد.
یاری اظهار داشت: نوجوانان ایرانی به صورت فطری با آموزه ها آشنا هستند لذا باید از این آشنایی بهره گرفته و آشنا را به اشنا برسانیم و البته باید توجه داشت که ادبیات و تاریخ آدم ساز و تمدن ساز است لذا باید روی این دو حوزه و علوم انسانی سرمایه گذاری کرد چرا که فرهنگ در حوزه علوم انسانی چنبره زده است اما متاسفانه رشته های علوم انسانی در مدرسه و دانشگاه مظلوم هستند و مورد توجه واقع نمی شوند.
وی با تاکید بر اینکه اگر مهندس، پزشک، مخترع و … در کشور از زیرساخت های فرهنگی علوم انسانی برخوردار نباشند بنی صدر تولید می شود تصریح کرد: کتاب های آموزشی ما باید نقطه های نورانی فرهنگ و غنای فرهنگی را به نوجوانان بشناساند اما متاسفانه معلمان ما امروز دغدغه حقوق و معیشت دارند و امور تربیتی در آموزش و پرورش درگیر بازی های سیاسی شده است.
کارشناس مسائل فرهنگی در خاتمه خاطر نشان داشت: متاسفانه در برخی مدارس معلمانی مباحث پرورشی را تدریس می کنند که از حداقل باورهای دینی و انقلابی برخوردار نیستند و در آموزش و پرورش کسی به تدریس کتاب دفاعی می پردازد که جبهه نبوده و یا بعضا فرهنگ بسیجی را قبول ندارد و مباحثی چون اگر اینترنت و فضای مجازی نبود ما بدبخت می شدیم، خاصیت میوه ها، فواید بازی های آنلاین و … را تدریس می کند و متاسفانه برخی مسئولین دولتی نمی دانند که زیربنای تحول در کشور آموزش و پرورش است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=205963
- ارسال توسط : sardabir
- 28 بازدید
- بدون دیدگاه