غرغره کردن آب نمک
در شرایطی که شبیه به مزه کردن آب دریا به نظر می رسد، نمک به از بین بردن عوامل مضر و باکتری ها کمک می کند. این روش را امتحان کنید:
نصف یک قاشق چایخوری نمک را در یک فنجان آب گرم حل کنید.
این ترکیب را سه تا چهار بار در روز غرغره کنید.
آب را پس از اتمام غرغره به بیرون تف کنید.
اگر مزه شور برای شما ناخوشایند است، مقدار بسیار کمی عسل به این ترکیب اضافه کنید تا مزه آن تعدیل شود.
نوشیدن چای سیر
سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی محسوب می شود. این ماده غذایی حاوی آنتی اکسیدانهایی است که سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت کرده و عفونت را از بین می برند.
برای تهیه چای سیر می توانید به روش زیر عمل کنید:
مقداری سیر تازه را به اندازه متوسط برش زده و آنها را در یک لیوان بریزید.
آب جوش را به لیوان اضافه کنید.
اندکی صبر کرده و در شرایطی که آب همچنان داغ است، تکه های سیر را خارج کنید.
افزودن یک چای کیسه ای مانند چای سبز یا یک چای گیاهی به آب داغ موجب بهبود مزه و بوی آن میشود.
اندکی عسل یا شیرین کننده طبیعی دیگر را میتوانید به این چای اضافه کنید تا هرچه بیشتر عطر و طعم آن بهبود یابد.
استفاده از دارچین
دارچین یکی دیگر از مواد غذایی سالم طبیعی با محتوای آنتی اکسیدان های بالا است. رایحه شیرین این محصول به باز کردن سینوسها کمک می کند. هنگامی که با گلودرد مواجه هستید، مصرف دارچین میتواند به کاهش تولید مخاط و تنفس راحتتر کمک کند.
همانند روش قبل می توانید اقدام به تهیه چای دارچین کنید.
یک تا یک و نیم فنجان آب را به جوش آورید و یک یا ۲ عدد چوب دارچین را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سه دقیقه به جوشیدن ادامه دهد.
چوبهای دارچین را خارج کرده و چای سبز یا گیاهی مورد علاقه خود را در آب جوش قرار دهید.
پس از کاهش دما به میزان کافی از نوشیدن این چای لذت ببرید.
انتهای پیام/