اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در print

سوپ زرشک + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه سوپ زرشک را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی«کمال مهر»، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ زرشک رو به شما آموزش بدیم. این زرشک دارای فواید بسیار زیادی است که از جمله میتوان به تنظیم اعمال دستگاه گوارش و درمان زردی و یرقان و از بین بردن سوء هاضمه اشاره کرد. با ما همراه باشید.

سوپ زرشک + دستور تهیه


 

مواد لازم :

سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
جعفری خردشده: ۱۵۰ گرم
قارچ خردشده: ۱۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپخوری
آرد گندم: دو قاشق سوپخوری
آبلیمو: سه قاشق سوپخوری
زرشک: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
هویج: ۱۰۰ گرم
سیب‌زمینی: ۸۰ گرم
روغن مایع: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ زرشک

طرز تهیه سوپ زرشک :

۱٫ پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم.

۲٫ مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌‌دهیم.

۳٫ آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم.

۴٫ سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌‌پزیم.

۵٫ بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می کنیم .

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments

آخرین اخبار

0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x