با این خوراکی‌ها “کبدتان” را شاد کنید!

برخی از مواد غذایی دارای ترکیباتی هستند که می‌توانند برای درمان و حتی بهتر کار کردن اعضای بدن به کار روند.

 حسین احمدی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان کمال مهر گفت: داشتن یک کبد سالم باعث می‌شود انرژی فرد در طول روز افزایش یابد و حال بهتری نیز داشته باشد. 
وی افزود: کبدی که بیمار است احساس خستگی، سردرد، اشکال در تنفس و عدم تحمل برخی از مواد غذایی را به دنبال دارد.
وی خاطر نشان کرد: چند ماده غذایی مهم و مفید برای کبد باید به برنامه غذایی افزوده شود که می‌توان به سیر، پیاز، انواع کلم، چغندر، اشاره کرد.
وی تصریح کرد: افزودن چغندر به برنامه غذایی موجب می‌شود که فلزات سنگین در بدن به خوبی جذب شود و تصفیهٔ خون را به خوبی تقویت کند.
وی خاطر نشان کرد: تمامی کلم‌ها خاصیت سم زدایی بسیار قوی دارند که برای کبد بسیار مفیدند و موادی به نام (گلوکوز نیولات) در کلم وجود دارد که منجر به انجام فرآیند سم زدایی می‌کند.
وی در خصوص گنجاندن سیر و پیاز در برنامه غذایی گفت: سیر حاوی یک نوع آنتی اکسیدان بوده که یک ترکیب سولفور دار را به وجود آورده که برای سم زدایی کبد بسیار مفید و موثر است.
حسینی در پایان گفت: مصرف سیب نیز می‌تواند به فلزات سنگین موجود در بدن متصل شود و منجر به دفع آن‌ها شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *