گروه سرگرمی «کمال مهر»سؤالها از نظر محتوایی به موضوعات خواب، خواب دیدن و استرس مربوط میشدند. شمار ۲۰ درصد از این نوجوانان ذکر کردند که معمولا روز بعد خواب خود را به یاد میآورند. ۳۰ درصد اعلام کردند که معمولا صبح روز بعد نمیدانند چه خوابی دیدهاند. روی هم ۵۰ درصد دیگر به ندرت یا گاهگاهی خواب خود را به یاد میآورند.
سایت دویچه وله با اشاره به خواب عمیق پسرها و خواب سبک دخترها افزود: «اما در این میان یک تفاوت جنسیتی نیز وجود دارد و آن این است که دخترها بیشتر از پسرها خواب خود را به یاد میآورند. بر اساس گفته پژوهشگران، اهمیت خواب برای دخترها بیشتر از پسرهاست.
آنها تحقیق کردهاند که دخترها بارها بیدار میشوند و خوابشان مداوم نیست، در نتیجه حالت خواب و بیداری آنها به سرعت عوض میشود. همین امر باعث میشود که آنها بیشتر خواب خود را به یاد آورند. در کل، دخترها برای تحولات درونی خود بیشتر از پسرها اهمیت قائل میشوند».
پژوهشگران همچنین افزودند که این پدیدهی تفاوت جنسیتی در میان بزرگسالان از قبل دیده شده است. اما دررابطه با نوجوانان تا به حال آماری وجود نداشته است. تحقیقات قبلی صرفا درباره محتوای خواب بوده است. برای مثال تحقیقی در کانادا نشان دادهاست که خواب نوجوانان معمولا دربارهی پنج موضوع است: مورد تعقیب قرار گرفتن، از جایی پرت شدن، دیر رسیدن به جایی، مدرسه، دانشگاه، معلم و غیره…
اما خواب بدون عواقب نمیماند. حدود ۴۰ درصد از این نوجوانان ذکر کردند که خوابشان بر حالت روحی روز بعدشان تاثیر میگذارد و ۵۰ درصد این امر را نفی کردند. علاوه بر این پژوهشگران به این نتیجه رسیدهاند که به یاد آوردن خواب، معمولا به حالت روحی افراد بستگی دارد. نوجوانانی که حالت روحی مثبت و خوبی دارند، بیشتر از دیگران خواب خود را به یاد میآورند.