لاتزیو تلاش برای جذب سردار را از سر می گیرد

4
0

 

به گزارش  گروه ورزشی«کمال مهر»بر اساس گزارش سایت laziochannel، تیم فوتبال لاتزیو که از خرید سردار آزمون نا امید شده بود و به جای او خرید فیلیپه کایسدو مهاجم اسپانیول را در دستور کار قرار داد، ممکن است یک بار دیگر برای جذب مهاجم ایرانی روبین کازان دست به کار شود.

بر اساس این گزارش، طبق گفته مدیر برنامه های کایسدو،این مهاجم اکوادوری در آستانه دریافت پاسپورت اسپانیایی است و از طرف دیگر مائوریسیو مدافع برزیلیلاتزیو، و یکی از سه سهمیه غیر اتحادیه اروپایی این تیم هم که به صورت قرضی در اسپارتاک مسکو حضور داشت و به لاتزیو بازگشته، راهی بشیکتاش خواهد شد.

به این ترتیب با خروج این بازیکن برزیلی ، جا برای سردار آزمون به عنوان بازیکن خارج از اتحادیه اروپا در لاتزیو باز شده است و حالا سران لاتزیومی توانند یک بار دیگر به سراغ او بروند و مذاکرات با روبین کازان را به صورت جدی تر دنبال کنند.
انتهای پیام/

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x