گروه سبک زندگی«کمال مهر» منصور رضایی متخصص تغذیه اظهار کرد: استفاده از چای در وعدههای افطار و سحر میان ایرانیان مرسوم است.
وی با اشاره به اینکه چای ماده مناسبی برای فعالیتهای ذهنی به شمار میآید، ادامه داد: توجه داشته باشیم که چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع میشوند، بنابراین به روزه داران توصیه میشود حتی المقدور در وعده سحر کمتر چای بنوشند و ترجیحا کم رنگ باشد.
وی بیان کرد: بهتر است افراد روزه دار یک هفته پیش از شروع ماه رمضان برای کاهش مقدار چای مصرفی اقدام کنند.
این متخصص تغذیه یادآور شد: خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی در فرد میشود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.