علی رغم به ثمرنشستن برجام مدنظر دولت، دولت در تحقق وعده های خود تاکنون اقدام ملموسی نداشته و تلاشی در جهت تحقق آن نیز دیده نمی شود و این در حالی است که رکود و بیکاری گسترده حاکم بر داخل امان بسیاری از واحدهای تولیدی را گرفته است.
این روزها فاجعه بزرگ در انتظار گلخانه های هشتگرد بوده و این واحدهای تولیدی در معرض خشک شدن هستند چرا که شهرک گلخانه ای هشتگرد که آب مورد نیاز گلخانه های خود را از طریق تانکر تامین میکرد اخیرا با ایراداتی که شرکت آب منطقه ای البرز به تانکرها وارد کرده است هیچ منبعی برای تامین آب جایگزین معرفی نکرده است.
و اما گلخانه ها چند روزی است که در بی آبی به سر میبرند و اگر تا چند روز آینده مشکل حل نشود گلخانه ها خشک میشوند و خسارت عظیمی مواجهه اشتغال و تولید کشور خواهد شد.
یکی از تولید کنندگان شهرک گلخانه ای در یادداشتی ارسالی به پایگاه خبری البرز ۲۴ در تشریح این مشکل نوشت شهرک گلخانه ای شهر جدید هشتگرد قدیمی ترین شهرک گلخانه ای هیدروپونیک (آب کشت) ایران است که در دهه ۸۰ با تصویب هیات وزیران راه اندازی شده و در حال حاضر نزدیک به ۶۰ واحد تولیدی هیدروپونیک در آن فعال هستند و با استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها و متد علمی روز جهان محصولات باغی درجه ۱ تولید کرده و موجبات اشتغال برای صدها نفر شامل مهندسین، تکنسین ها و کارگران تخصصی را فراهم کرده است.
استخر گلخانه ها بدون آب!
بسیاری از شاغلین در این بخش مرد ها و زن هایی (از مهندسان تا کارگران) زحمت کش هستند که درآمد حاصله از این گلخانه ها تنها منبع مالی زندگی آن ها می باشد. با وجود تلاش روزافزون شاغلین در این بخش متاسفانه مشکل آب چندسالی است که گریبانگیر این شهرک شده است. چاه های آب این شهرک از طرف شرکت عمران به اداره آب و فاضلاب واگذار شد و آب این شهرک به منازل مسکونی اختصاص داده شد.
تجمع واحدهای تولیدی مقابل آب منطقه ای البرز
آب جز در برخی از روز ها و ساعت ها قطع شد. در فصل های گرم عملا هیچ آبی از لوله ها وارد نمیشود حتی در حد نیاز سرایدارها. تولیدکنندگان اما تسلیم نشدند و اقدام به خرید آب تانکری کردند بطوری در هر دوره کشت بین ۱۵ تا ۳۰ میلیون تومان هزینه آب تانکری، باری بسیار سنگین را بر دوش تولیدکنندگان قرار داد اما برای چرخیدن چرخ های تولید و بیکار نشدن شاغلین، تولیدکننده ها حاضر به قبول چنین هزینه هایی شدند به این امید که در آینده نزدیک مشکل آب و مشکلات دیگر (از جمله سند مالکیت آن ها که آن نیز بعد از سال ها بلاتکلیف مانده است) برطرف خواهد شد. اما چه خیال خوشی!.
اکنون که این متن را خدمت شما مینویسم جلوی ورود آب تانکری به شهرک را هم گرفته اند. بعد از چند روز پیگیری اجازه دادند زیر نظر امور آب از رود کردان که در فاصله بسیار زیاد از شهرک قرار دارد میزان مشخصی آب برداشت شود اما امروز اطلاع دادند که آن نیز امکان پذیر نیست. خیلی جالب است. در سال تولید و اشتغال و در روز های انتخابات، تولیدکنندگان برتر کشاورزی را به خاک سیاه نشاندند.
تجمع واحدهای تولیدی مقابل آب منطقه ای البرز
پنجشنبه مورخ چهارم خرداد نود و شش همه آن ها نا امید و با دستانی خالی نمیدانند که باید از چه کسی کمک بخواهند. اگر این وضعیت ادامه پیدا کند تا پایان هفته آینده اکثر گلخانه های این شهرک خشک خواهد شد. امیدوارم این متن به مسئولان در نهاد ریاست جمهوری، وزارت کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت مسکن برسد و به ترتیبی که بیان کردم فرصتی ایجاد شود تا با بزرگواران از هر یک از ارگان هایی که بیان کردم صحبت کنیم و آن ها را دعوت کنیم تا شرایط را از نزدیک ببینند.
ای کاش میشد صدای ما به گوش خود آقای رییس جمهور و یا معاون ایشان میرسید. ای کاش میشد امیدوار بود که این مسله طی دو یا سه روز حل شود وگرنه جوانی کسانی که بیش از ۱۰ سال است در اینجا کار کردند و حال چیزی در دست ندارند (حتی سند مالکیت گلخانه خود) در هیچ و پوچ به فنا خواهد رفت. سپاسگزارم از لطف شما بزرگوار محترم که تلاش می کنید تا صدای کمک خواهی این مردم زحمت کش را به گوش مسئولان برسانید.
و اما آنچه مسلم است تولید و اشتغال رکن اساسی شعار سال ۹۶ و از فرامین مقام معظم رهبری است که باید در دستور کار مسئولین قرار گیرد لذا پایگاه خبری البرز ۲۴ رفع مشکل فوق را از مسئولین مطالبه خواهد کرد چرا که با تداوم این معضل به گفته کارگران شهرک گلخانه ای قریب به یک هزار نفر بیکار خواهند شد.
انتهای پیام/