به گزارش گروه استانی «کمال مهر»،منطقه مهرشهر کرج به وضوح به دو بخش مرفه نشین و محروم تقسیم می شود و مدیریت شهری آن بین دو منطقه ۴ و ۱۲ شهرداری تقسیم می شود. محله آق تپه در بین محله های این محدوده در حصار مشکلات و محرومیتها قرار دارد.
مابین بلوار ولیعصر آق تپه تا سهرابیه، خیابان سوم که ترکیبی از بافت شهری و روستایی است با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کند. به گفته اهالی، این خیابان بین شهرداری منطقه۴ و شهرداری منطقه ۱۲ بلاتکلیف و سرگردان است.
این محدوده تا چندی پیش با وجود باغات و زمین های کشاورزی از خوش آب و هواترین نواحی کرج محسوب می شد. اما اکنون با وجود گسترش شهر و افزایش جمعیت و به واسطه ساخت و سازهایی که انجام شده و به دلیل نبود زیرساخت های لازم در این ساخت و سازها مشکلات آزاردهنده ای را متحمل است.
در کنار خاکی بودن خیابان، جاری شدن آب های سطحی و فاضلاب های خانگی در نهر قدیمی این محله که روزی برای کشاورزی مورد استفاده قرار می گرفت،به گفته مردمانش محرومیت از فضای ورزشی، فرهنگی و بوستان تفریحی شوق زندگی را از آنها گرفته است.
تخلیه نخاله در زمین های کشاورزی
یکی از ساکنین این محله که از جانبازان جنگ تحمیلی و کشاورز است می گوید: مالکین و کشاورزان چند قطعه زمین مابین بلوار ولیعصر و سهرابیه که کاربری کشاورزی دارند مشکلاتی را متحمل هستند که با وجود پیگیری های مکرر به مسئولان مرتبط اما هیچ نتیجه ای به دست نیامده است.
حمید ولی زاده می افزاید: زمینی با کاربری کشاورزی به وسعت یک هکتار دارم که به دلیل تخلیه نخاله های ساختمانی توسط افراد سودجو، و اجازه ندادن شهرداری برای کشیدن دیوار یا فنس و علاوه برآن حضور و تجمع شبانه کارتن خواب ها سختی زیادی می کشم.
ولی زاده اظهار می کند: باید مدام نگهبانی دهم و مراقب باشم تا کسی نخاله در این محدوده نریزد، من که نمی توانم مدام با مردم درگیر شوم. مسئولان شهرداری باید فکری به حال این منطقه و مردمانش بکنند.
زمین های خالی محلی برای اسکان کارتن خوابها و معتادان
محمد عزیزپوراز آسفالت نبودن این خیابان گله می کند و می گوید: مسئولان شهری چشمشان را روی این محله بسته و اصلا به فکر رسیدگی به این محله نیستند. هر خودرویی که از اینجا رد می شود به دنبال خود گردوغبار فراوانی بلند می کند و این گرد و خاک علاوه بر آلوده کردن هوای محیط به داخل خانه ها آمده و آزارمان می دهد.
عزیزپور می افزاید: وجود زمین های خالی هر دوطرف این خیابان باعث شده شبها کارتن خواب ها و معتادین در این مکان جمع شده و بخوابند و این مسئله باعث ترس اهالی برای تردد است.
این شهروند اظهار می کند: این محل با آنسوی بلوار که محله مرفهین است فقط۳۰۰ متر فاصله دارد اما همه امکانات به آنسوی بلوار تعلق دارد.
وی همچنین از رها شدن فاضلاب در نهر قدیمی این محل گلایه دارد و می گوید: آب این نهر از ۷۰سال پیش برای آبیاری زمین های کشاورزی از رودخانه کرج تامین می شد، اما اکنون محلی برای گذر فاضلاب شده و بو و آلودگی آن برای محل خطرساز است.
تاپایان فصل کاری نهر احیا می شود
معاون عمران و ترافیک منطقه ۱۲ شهرداری کرج با اعلام اینکه بخشی از این محل در حوزه شهرداری منطقه ۱۲ و بخشی دیگر در حوزه ۴ شهرداری کرج است می گوید: خدمات رسانی عمرانی این منطقه از پشت نهر و پیاده رو و ملک هایی که در جنوب خیابان است متعلق به شهرداری ۱۲ و از نهر به سمت شمال متعلق به شهرداری منطقه ۴ است.
فرشاد می گوید: اما با توجه به پیگیری هایی که در این زمینه انجام شده ، قراردادی جهت هدایت آبهای سطحی مناطق ۴ و ۱۲ منعقد شده که اکنون در حال تجهیز کارگاه است .
وی در ادامه می افزاید: در نتیجه بازدید اعضاء شورا همچنین شهردار منطقه ۴ ، شهردار قول بازسازی نهر توسط پیمانکار را داد. و اکنون شهرداری منطقه ۴ با پیمانکاری که بکار گرفته در نظر دارد این نهر را احیا کند و احتمالا تا پایان فصل کاری امسال نهر احیا و از این شکل خارج شود.
این بخش در محدوده استحفاظی شهرداری نیست
معاون عمران و ترافیک منطقه ۱۲ شهرداری کرج با بیان اینکه شهرداری یک محدوده خدماتی دارد و یک محدوده استحفاظی، توضیح می دهد: در محدوده خدماتی شهرداری مجاب است که خدمات دهد اما در محدوده استحفاظی می تواند با توجه به درآمدی که از محدوده دارد خدمات دهد. و متاسفانه با توجه به اینکه در منطقه ۴ و ۱۲ شهرداری درآمدی از این مناطق ندارد، طبق قانون نمی توانیم در مناطق استحفاظی خدماتی بدهیم.
فرشاد در ادامه می گوید: این بخش نیز در حوزه استحفاظی منطقه است و در نقشه و طرح تفضصیلی منطقه از انتهای اتمام آسفالت در خیابان سوم تا سهرابیه در نقشه وجود ندارد و معبری تعریف نشده و بن بست است.
وی در ادامه می افزاید: تنها خیابان این محل که راه ارتباطی به جاده قزلحصاراست خیابان چهارم است و اکنون آسفالت و جدول بندی شده است.
انتهای پیام/