گروه سیاسی «کمال مهر»،به نقل از دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، مسعود پزشکیان وزیر بهداشت دولت اصلاحات و نایب رئیس مجلس معتقد است روحانی در حد قابل قبول نتوانسته رضایت مردم و احزاب را به دست بیاورد.
وی تأکید دارد که حسن روحانی برای انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور راه سختی در پیش دارد. پزشکیان در نهایت دوران نایب رئیسی را با وزارت مقایسه کرده و اعتقاد دارد که تفکر بسته، سمی مهلک برای کشور و مردم است.
جریان احمدینژاد نمیتواند سومین قطب انتخابات شود
مسعود پزشکیان با اشاره به اینکه انتخابات ریاست جمهوری مهمترین اتفاق سیاسی در سال ۹۶ است، با بیان اینکه تحلیل فضای سیاسی کشور در این شرایط کار سختی است، عنوان کرد: انتخابات ریاست جمهوری حتماً دو قطبی خواهد بود، یعنی دو جریان اصلاحات و اصولگرایان کاندیدایی خواهند داشت، اما اینکه کاندیدای جریان آقای احمدینژاد بتواند به قطب سوم تبدیل شود، جای تأمل دارد.
کاندیدای احمدینژاد مورد حمایت اصولگرایان نخواهد بود
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه از جریان احمدینژاد نیز فردی وارد عرصه انتخابات خواهد شد، ادامه داد: کاندیدای جریان احمدینژاد از پشتوانه لازم برخوردار نیست که بتواند قطب سومی در کارزار انتخابات ایجاد کند، اگر شاهد اقبال احمدینژاد در انتخابات بودیم به این دلیل است که از پشتوانه اصولگرایان برخوردار بود و این بار کاندیدای این جریان مورد حمایت اصولگرایان نخواهد بود.
وی تأکید کرد: اصولگرایان بر کاندیدای جریان احمدینژاد به انسجام نخواهند رسید، بنابراین بعید میدانم این فرد بتواند قطب سومی در انتخابات ایجاد کند.
جریان احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری تنها رأیها را میشکند
این نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خطر بازگشت جریان احمدینژاد به انتخابات ریاست جمهوری را جدی نمیدانم، عنوان کرد: تصور نمیکنم که این جریان بار دیگر با موفقیت روبهرو شود، البته این احتمال وجود دارد که کاندیدای جریان احمدینژاد بتواند رأیها را بشکند، اما نمیتواند مانند احمدینژاد پاستور را از آن خود کند، این جریان دیگر از اقبال مردمی و حمایت اصولگرایان برخوردار نیست.
پیروزی روحانی در انتخابات سال ۹۶ بستگی به نحوه حضور او در انتخابات و برخورد صادقانه با مردم دارد
پزشکیان در این خصوص که شکسته شدن رأی، پیروزی را برای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سخت میکند، متذکر شد: پیروزی روحانی در انتخابات سال ۹۶ بستگی به نحوه حضور او در انتخابات و برخورد صادقانه با مردم دارد، اگر تیم روحانی با مردم از روی صداقت گفتوگو کنند و عیبها، مشکلات و موفقیتهای دولت را شفاف به اطلاع جامعه برسانند، موفقیت از آن آنها خواهد شد.
وی تبیین کرد: مردم قدرت تشخیص شعار از گفتار صادقانه را دارند و هر کجا که صداقت را احساس کردند، به آن اعتماد میکنند، بنابراین هر جریانی که بتواند با صداقت، اعتماد مردم را جلب کند، قطعاً پیروز میدان خواهد شد.
روحانی عدم موفقیتهایش را شفاف به مردم بگوید
وزیر سابق بهداشت در دولت اصلاحات توضیح داد: اگر تیم روحانی با صداقت توضیح دهد چرا در برخی عرصهها به موفقیت دست پیدا نکرده و موانع را شفاف برای مردم تشریح کند، همین نکته منفی میتواند به سکوی پرتاب و موفقیت روحانی تبدیل شود. روحانی با صداقت میتواند تهدید انتخاب نشدن را به فرصتی مناسب تبدیل کند.
این نماینده مجلس در خصوص وضعیت اقتصادی کشور نیز عنوان کرد: برخی تصور میکنند شرایط اقتصادی پاشنه آشیل دولت روحانی در انتخابات خواهد بود، اما اگر روحانی با صداقت سیر اقتصادی کشور را به مردم توضیح دهد، ورق به نفع دولت یازدهم تغییر خواهد کرد.
وی یادآور شد: از سوی دیگر کشور همواره درگیر تنشها و اختلافات سیاسی، جناحی و قبیلهای است تا زمانی که این اختلافات از بین نرود هر دولتی روی کار بیاید در این شرایط زمینگیر خواهد شد. به عبارتی هر دولتی سکان اداره کشور را بر عهده بگیرد باید بتواند با اکثریت جامعه به تعامل برسد و سعی کند مشکلات را برای همه قابل لمس کند تا بتواند از پس حل آنها برآید.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: زمانی روحانی میتواند در انتخابات سال ۹۶ پیروز شود که واقعیتها را به مردم بگوید و راهحلهایی برای آن ارائه دهد، درغیراینصورت مردم تصور میکنند به آنها وعدههای غیر عملی داده میشود.
ارزیابی وضعیت روحانی در انتخابات سال ۹۶ با توجه به فوت آیتالله هاشمی رفسنجانی
پزشکیان، وضعیت روحانی در انتخابات سال ۹۶ را با درگذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی ارزیابی و اضافه کرد: تا فردی املا ننویسد غلط نخواهد داشت و همه میدانند ابتدای شروع هر کاری اشتباه و خطا وجود دارد، اما متأسفانه عدهای تلاش دارند مشکلاتی ایجاد کنند که از دولت روحانی نیست و همین کار را برای دولت یازدهم سختتر کرده است.
وی با بیان اینکه عیبها و نقصهایی را گردن دولت میاندازند که مقصر و عامل اجرایی آن قوه مجریه نیست، اظهار داشت: طبیعتاً مقصر جلوه دادن افرادی که در میدان عمل هستند بسیار ساده و راحت خواهد بود، اما اگر دولت بتواند درست عمل کند و مسائل را با مردم در میان بگذارد به راحتی میتواند واقعیتها را نشان دهد، این موفقیت بستگی به تعامل بین دولت و ملت دارد.
دولت روحانی هوای کسانی که برای روی کار آمدن او زحمت کشیدند و از دولت پشتیبانی کردند را نداشت
پزشکیان، شرایط و تعامل دولت روحانی با مردم را ارزیابی کرد و گفت: نمیخواهم بگویم دولت روحانی صداقت ندارد، اما این دولت هوای مشتری را نداشت، از نظر علمی همیشه باید هوای مشتری را داشته باشیم، چراکه رونق دکه، کارخانه و حزب از حضور مشتری میآید، درغیراینصورت باید فاتحه همه فعالیتهایمان را بخوانیم.
وی با بیان اینکه باید رضایت مردم از سیستم کاری خود را همواره داشته باشیم، ادامه داد: درباره آقای روحانی و تیم ایشان باید بگویم که آن طور که باید و شاید هوای مشتری را نداشتند این یکی از نکاتی است که اگر روحانی میخواهد سال آینده پیروز میدان انتخابات شود باید به آن توجه کند و در آن تجدید نظر داشته باشد.
این نماینده مجلس تأکید کرد: متأسفانه دولت روحانی هوای کسانی که برای روی کار آمدن او زحمت کشیدند و از دولت پشتیبانی کردند را ندارد، در حالی که لازمه هر حرکت و جریانی همراهی و پشتیبانی از یکدیگر است که دولت در این بخش ضعیف عمل کرده است.
مردم و احزاب از روحانی شاکی هستند
عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی در توضیح مشتریهای روحانی گفت: مردم و حزب میتوانند مشتری روحانی باشند که از او شاکی هستند؛ آن کسی که به من رأی داده، مشتری من است و از من انتظار دارد، بنابراین اگر بعد از رأی دادن به او توجه نکنم و دنبال کار و زندگیام بروم آنها مجدد از من حمایت نخواهند کرد.
این نماینده اصلاحطلب در مجلس عنوان کرد: با این حساب در حالی که باید هوای همه مردم را داشته باشد، اما باید برای کسانی که بیش از دیگران وقت گذاشتند و از لحاظ مالی، جانی و رسالتی در انتخابات از من حمایت کردند خارج از روند عادی وقت بگذارم، چراکه آنها خارج از روند عادی برای پیروزی من وقت گذاشتند.
پیروزی روحانی در انتخابات ۹۶ ساده نیست
پزشکیان شرایط حضور مجدد روحانی در انتخابات سال ۹۶ را وضعیتی که دیگر از حمایت آیتالله هاشمی برخوردار نیست و مشتریهایش از او راضی نیستند، ارزیابی کرد و گفت: روحانی کار سادهای پیشرو ندارد، چراکه از یک سمت مشکلات متعددی را به پای این دولت نوشتهاند و از سوی دیگر مشکلات داخلی در بین حامیهایش دارد که این نکات میتواند نقاط ضعفی برای او باشد.
وی توصیه کرد: با این حال اگر دولت بتواند نقاط قوت خود را با شفافیت مطرح کند و نشان دهد کشتی در حال غرق شدن را به حالت ثبات رسانده و با قدرت در پیش است، میتواند مجدد اعتماد مردم را جلب کند، اما باید شفاف بگوید که چه مشکلاتی را واقعاً حل کرده است.
پزشکیان در این باره که روحانی با شعارهای اصلاحطلبی سال ۹۲ در انتخابات پیروز شد، اما هیچ وقت عنوان کرد که اصلاحطلب است، آیا در این دوره مجدد از حمایت اصلاحات برخوردار خواهد شد، گفت: یکی از بحثهایی که در همه دنیا و همه دولتها وجود دارد این است که هر دولتی بسته به رأیی که از جریانها، افراد و جامعه کسب میکند سهمی از قدرت را به انها اختصاص میدهد، اما در کشور ما سهم قدرتها و تفکر در پیروزی افراد صفر یا ۱۰۰ است.
این نماینده مجلس توضیح داد: به طور مثال اگر جریانی در انتخابات ۴۹ درصد رأی آورده باشد به طور کامل از قدرت کنار گذشته میشود، همان طور که میدانید ساختار در کشور ما براساس هدف و برنامه علمی و حزبی پیش نمیرود و با تفکر صفر و صدی که داریم در بسیاری اوقات افراد توانمند جریان مقابل را کنار میگذاریم.
وی ادامه داد: از سوی دیگر افراد پیروز انتخابات تصور میکنند تنها باید افرادی را در سیستم کاری بیاورند که به آنها رای دادهاند و میشناسند، اما این نگاه درست نیست و باید براساس وزن حضور جریانها در قدرت حضور داشته باشند و این قدرت به معنای حضور در کابینه نیست، بلکه باید صدای آنها شنیده شود، اجازه اظهار نظر داشته باشند و حق انتخاب و حق عمل به نظرشان را داشته باشند.
صدای همه جریانها در کشور شنیده نمیشود
پزشکیان به اشکالات و مضرات این گونه رفتار دولتها در ایران اشاره کرد و اظهار داشت: وقتی دولتها، جریانها و صداهایی که وزنی در جامعه دارند را نادیده بگیرند، قدرت آنها کوچک و کوچکتر خواهد شد، در حالی که اگر همچنان آنها را با خود همراه کنند قدرتشان افزایش یافته و میتوانند از قدرت و اعتماد آنها برای حضور مجدد بهرهمند شوند.
این نماینده مجلس ادامه داد: تأکید میکنم منظور من از سهمخواهی و در نظر گرفتن افراد و جریانهای دارای وزن در جامعه این نیست که چیزی از این مملکت را برای خود داشته باشند، بلکه برای نگاه، برنامه و شنیده شدن صدای آنها سهمی در نظر گرفته شود.
پزشکیان تبیین کرد: باید صدای همه جریانها شنیده شود و لازم است بپذیریم که تنها یک صدا و یک جریان وجود ندارد، بلکه بسته به جریانها باید سهم شنیده شدن صدایشان در نظر گرفته شود که اگر شنیده نشوند به صدای مخالف تبدیل خواهند شد.
انتخابات ۷ اسفند نتیجه عملکرد دولت نبود
وی با اشاره به انتخابات اسفند سال گذشته و ادعای دولت مبنی بر اینکه عملکرد او باعث شد مردم جریان نزدیک، او را انتخاب کنند، اظهار داشت: تصور نمیکنم انتخابات مجلس دهم تحت تأثیر عملکرد دولت باشد، مردم برای پاسخ به جریان مخالف به لیست امید رأی دادند و آنها میخواستند به گروه مقابل نشان دهند که صدای مردم شنیده میشود و با وجود تمامیتخواهی و جریانی که در رسانههای به خصوص صدا و سیما و تریبونهای دیگر رخ داد مردم را مصمم کرد، لیست امید را انتخاب کنند.
تاکنون تشکیلاتی عمل نکردهام
وی درپاسخ به این سؤال که زمانی وزیر دولت اصلاحات بوده، در این شرایط عدم حضورش در جلسات اصلاحات باعث گلهمندی از او نمیشود؟ چنین پاسخ داد: من براساس روندی که به آن اعتقاد دارم پیش میروم، بنابراین تاکنون تشکیلاتی عمل نکردهام و انتقاد هم نشده، چراکه با زور نمیتوان فردی را در حزبی آورد.
پزشکیان یادآور شد: شکی در این نیست که من اصول و چارچوبهایی را از اصلاحات میپذیرم، اعتقاد دارم که مملکت را بدون اصلاحات نمیتوان درست کرد و اگر برخی افراد به هر دلیلی با این کلمات دعوا دارند که مسئله خودشان است، اما حتی در اجرایی شدن چشمانداز ۲۰ ساله مدنظر مقام معظم رهبری که دهه اول آن گذشت و از دهه دوم آن زمانی باقی نمانده است، هم بدون اصلاحات نمیتواند گامی برداشت.
وزیر بهداشت دولت اصلاحات با بیان اینکه بدون اصلاحات دست یافتن به اهداف سند چشمانداز امکان پذیر نیست، ادامه داد: اگر با همان افکار و ساختارهای گذشته جلو برویم و هیچ تغییری در روند کشور ایجاد نکنیم به هیچ نتیجهای نخواهیم رسید، بنابراین زمانی که صحن از چشمانداز میشود باید در همه ابعاد تغییر دهیم، مهارت رفتار، مدیریت نیاز به تغییر دارد که اگر تغییری ایجاد نشود چشماندازی هم محقق نمیشود.
این نماینده در عین حال اعتقاد دارد که باید در چارچوب اصولی دست به اصلاحات زد، چراکه بدون تغییر تحقق اهداف ممکن نخواهد بود.
وی گفت: تعجب میکنم عدهای با اصلاحات مخالف هستند و هر کسی با اصلاحات مخالفت میکند در واقع مخالف ولایت است، چراکه در حقیقت ولایت است که میگوید در چشم انداز موفقیت وجود دارد و موفقیت بدون تغییر و اصلاح ممکن نیست. اصلاح یعنی به عدالت رفتار کردن و در عین حال اصول دین ما تأکید به وحدت دارد و با این حساب با وحدت باید دست به عمل و اصلاح زد.
نه با اصلاحطلبان مشکل دارم نه با اصولگرایان
پزشکیان عنوان کرد: بنده با خواهران و برادران اصلاحطلب مشکلی ندارم و حتی با اصولگرایان هم مشکلی ندارم، اما با افرادی که با ذهنیت بسته با جامعه برخورد میکنند مشکل دارم، چراکه هر جریانی برای رسیدن به هدف باید اصلاحاتی انجام دهد تا به پیشرفت دست پیدا کند.
حضور در جلسات فراکسیون امید
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسات فراکسیون امید در قوه مقننه خبر داد و اضافه کرد: در جلسات این فراکسیون بحثهای پراکندهای درباره انتخابات شده، اما خروجی خاصی نداشته است. فراکسیون بیشتر تلاش دارد برای ایجاد تغییرات در جامعه نگاه و زبان مشترک در بین دیگر نمایندگان فراهم کند تا به واسطه آن اقداماتی صوت گیرد، همانطور که میدانید ایجاد نگاه مشترک زمانبر است و نباید انتظار داشت در سال اول اتفاق خاصی رخ دهد.
وی ادامه داد: تلاش داریم ایدههای خود را بر پایههای علمی استوار کنیم و بین نمایندگان به اشتراک بگذاریم؛ البته کار سادهای نخواهد بود، فراکسیون برای موضوعاتی چون مبارزه با رانت، رشوه، فساد و قاچاق ایدههایی دارد که در آینده نتیجه آن بروز خواهد کرد.
احمدینژاد بارها گفته بود، اصولگرا نیست
پزشکیان در ادامه به نامه مشایی به رئیس دولت اصلاحات اشاره کرد که عنوان شده بود احمدینژاد در سال ۸۴ با شعار اصلاحطلبی وارد عرصه انتخابات شده بود و گفت: این اولین بار نیست که جریان و اطرافیان احمدینژاد چنین استدلالی دارند. به خاطر دارم در یکی از مناظرههای تلویزیونی یکی از یاران احمدینژاد با دوستان جبهه پایداری صحبت میکردند و هرچه یار احمدینژاد میگفت نظر رئیس جمهور با آنها متفاوت است و اصولگرا نیست، طرف مقابل تأکید میکرد ما از شما دفاع میکنیم، بنابراین این اولین باری نیست که احمدینژادیها میگویند اصولگرا نیستند.
اجرای عدالت را میتوان در کیفیت زندگی مردم دید
پزشکیان با بیان اینکه اجرای عدالت را میتوان در کیفیت زندگی مردم دید، افزود: کیفیت رابطه مستقیم با رضایت مردم دارد، نمیتوان به مردم خدمت کرد و آنها از حکومت ناراضی باشند و مسؤول باید پاسخگوی انتظار مردم باشد و صدای همه آنها را بشنود.
وی عنوان کرد: در سیاست هم باید براساس عدالت و آزادی انسانها عمل کرد، اما این آزادی به معنی تجاوز به حریم مردم یا زورگویی نیست، بلکه مردم آزاد خواهند بود که سلیقه داشته باشند، فکر کنند و هر حزبی که میخواهند انتخاب کنند نه اینکه انتخاب افراد به سخره گرفته شود.
همه میخواهند رهبر گروهی شوند
این نماینده مجلس، عدم وحدت در اردوگاه اصولگرایان را بررسی کرد و بیان داشت: ارزیابی این مسئله کار سختی است، این مشکل تنها مختص اصولگرایان نیست، نبود روند نظاممند در جریانها و احزاب وحدت را سخت میکند و از سوی دیگر در احزاب سلسله مراتب رعایت نمیشود و همه تصور میکنند میتوانند رئیس باشند و گروهی را رهبری کنند، اما رهبری کردن کار هر کسی نیست.
وی اظهار داشت: کسی که راهی نرفته و از بحرانی ۵ نفر را بیرون نکشیده است چطور میتواند جامعه را نجات دهد، اعتقاد دارم کسی که تجربهای در مدیریت ندارد، اشتباهی هم نخواهد داشت بنابراین نباید دنبال افراد بیاشتباه رفت، بلکه فردی که تجربه دارد و به واسطه این تجربه متوجه اشتباهاتش شده برای مدیریت و اداره کشور مناسبتر است و فقط باید به او کمک کرد اشتباهاتش را جبران کند.
روحانی میتواند در جرگه اصلاحات تعریف شود/ اصلاحات بین صفر و ۱۰۰ است
پزشکیان، وضعیت اردوگاه اصلاحطلبان را در شرایطی که ظاهراً کاندیدایی جز روحانی برای انتخابات ندارند، ارزیابی کرد و گفت: با تعریفی که از اصلاحات ارائه کردم، روحانی هم میتواند در جرگه اصلاحطلب باشد، اصلاحات بین صفر و ۱۰۰ است، بنابراین گزینهها بررسی میشود و فردی که نمره بیشتری دارد، معرفی میشود، اما این به این معنا نیست که ایدهآل دیگری وجود ندارد.
فعلاً برنامهای برای حضور در انتخابات سال ۹۶ ندارم
پزشکیان سال ۹۲ برای ریاست جمهوری نامزد شد، اما تأکید دارد که چون مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی وارد عرصه شد، از ادامه رقابت انتخاباتی انصراف داده است.
این نماینده مجلس درباره حضور مجدد در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: فعلاً برنامهای برای حضور در انتخابات سال ۹۶ ندارم و باید روند را بررسی کرد، اعتقاد دارم که باید روند جریانها و احزاب در مسیر وحدت و انسجام هرچه بیشتر جامعه باشد تا اینکه هرکسی سازهای مختلف بنوازد، این به نفع کشور و مردم نخواهد بود.
نایب رئیسی مجلس سختتر است یا وزارت دولت؟
وزیر دوران اصلاحات، دوران وزارت را با نایب رئیسی مجلس دهم مقایسه کرد و بیان داشت: در حال حاضر پیگیر رسیدن به نگاه و زبان مشترک در قانوننویسی هستم، چراکه بسیاری از قوانین نوشته میشود اما یا اجرا نمیشود یا درست اجرایی نمیشود، اگر قوانینی که مانع رانت، رشوه و دلالی در کشور میشد درست و شفاف میبود و اجرا میشد، امروز دیگر کسی نمیتوانست حتی ۱۰ هزار تومان جابهجا کند اما هر روز خبر اختلاس جدید به گوش میرسد.
وی گفت: در حال حاضر در جایگاه تصمیمگیر قرار دارم و اگر این تصمیمات براساس علم و آگاهی باشد، تأثیر بسیاری در جامعه خواهد داشت و کشور را نجات میدهد، برای اجرای درست باید تصمیم درست گرفته شود که مجلس جایگاه تصمیمگیر را دارد و متأسفانه امروز هر انحرافی در کشور رخ میدهد مبدأ آن از مجلس به دلیل قانوننویسی و نظارت است.
پزشکیان به حقوق نجومی که سال ۹۵ مهمترین خبر اقتصادی کشور بود اشاره کرد و توضیح داد: مجلس برای پرداخت حقوقهای نجومی قانون نوشت و شورای نگهبان آن را تایید کرد؛ ما این قانون را نوشتیم و نمیدانیم چرا خروجی آن این شد، بنابراین اگر قانون درست بنویسم، درست اجرا شود و درست بر آن نظارت کنیم، مشکلات مردم و کشور رفع خواهد شد.
وی گفت: اگر کنترل و نظارت ما درست بود قطعاً اجازه انحراف داده نمیشد، در مجلس میتوان جلوی تکرار تجربههای نادرست را گرفت و لازم نیست برای پولشویی چندین قانون نوشت و کافی است نظارت کنیم.
این نماینده در پاسخ به این سؤال که کار وزارت سختتر است یا نایب رئیسی مجلس، عنوان کرد: کارها با هم فرق دارد، وزارت میدان عمل است، اما در مجلس خودت هستی و وجدان و بازوهایت و باید کلی زحمت بکشی تا حرف درست را ارائه دهی.
پزشکیان ادامه داد: خیلی مواقع متوجه حرف درست شما نمیشوند و مردم حرف ساده مانند پول را بهتر و زودتر قبول میکنند و به نظرم از این لحاظ حضور در مجلس سختتر است.
نماینده مردم تبریز در مجلس افزود: اما از آنجایی که در دولت همیشه در دید مردم هستی و به شما نقد میشود، کمی کار سخت خواهد بود، مخصوصاً که قوانین دست و پای شما را بسته و نمیتوانی آن طور که مردم میخواهند به آنها خدمات ارائه کنی.
وی گفت: در دورانی که وزیر بودم مجلس قوانینی وضع کرده بود که نمیتوانستیم جسد را از بیمارستان به مردم تحویل دهیم، نمیتوانستیم توسعه بیمارستانی دهیم یا کادر پزشکی را گسترش دهیم، اما همواره زیر سؤال بودیم، چرا برای بهداشت و درمان کاری نمیکنیم بیمارستانی نمیسازیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان عنوان کرد: مجلس سهم عمدهای در گرفتاری کشور دارد و میتواند تأثیر مستقیمی بر سیستم اقتصادی، فرهنگی و کشاورزی بگذارد، بنابراین تصور میکنم افرادی که بحرانی را پشت سر گذاشتهاند، پشتوانه علمی و کارشناسی دارند، در صورتی که تقوا و ایمان داشته باشند، میتوانند ذخیره بزرگ و خوبی در تصمیمگیری و مجلس باشند.
انتهای پیام/