وی که طی کردن مسیر طولانی و پرپیچ و خم مطالبات طاقت فرسای ادارات و ارگانهای مجوز دهنده برای راه افتادن چرخه تولید مانند روند اخذ پروانه بهداشت ، تهیه تسهیلات برای تأمین تجهیزات تولید، درخواست سند ملک و املاک در شهر به عوض پرداخت تسهیلات سرمایه، و کمبود نقدینگی برای خرید مواد اولیه موجب شد تا چرخش چرخهای کارگاه تولیدی اش متوقف شود امروز با اقساط عقب مانده و فشار مالی دست به گریبان است.
بانویی که در خود جرأت ایجاد زمینه اشتغال برای۳۰ الی ۵۰ نفر را دید و اکنون نیز می تواند با حمایت اقتصادی، این هدف و طرح را به انجام برساند در حال بار زدن ماشین آلات کارگاه خود به ارزش چند صد میلیون است تا آنها در مقابل صندوق کارآفرینی که تنها ۱۰۰ میلیون به او تسهیلات داده و برای اخذ آن تا جایی فشار می آورد که چک و حساب ضامن را بلوکه می کند، تخلیه نماید و بگوید: کمکی از دولت نمی خواهم و حمایتی نیز تا امروز ندیدم!
وی با بیان اینکه چرخ کارگاه تولیدی ام را در بخش روستایی استان البرز با مشقت زیاد به چرخش انداختم و با چنگ و دندان بدون اینکه ذره ای از دولت کمک گرفته باشم نوار تولید را راه اندازی کردم اظهار داشت: زمانی که کار به روال خود وارد شد از صندوق کارآفرینی …. تسهیلاتی را به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان دریافت کردم و پس از آن موازی شدن یکسری از بروکراسی های اداری و چرخش وضعیت اقتصادی کشور در سال ۹۴ تا الان موجب شد تا اقساطم معوق شود و امروز با انواع فشارهای صندوق تسهیلات مذکور دست به گربان هستم، اکنون حساب و چک ضامنم بلوکه شده و آبرو و آرامش خانواده ام به خطر افتاده است.
کارآفرین روستایی البرز ادامه داد: این حمایتی است که مسئولین و دولتمردان شعار آن را در اجرایی نمودن اقتصاد مقاومتی سر می دهند! و تنها نتیجه ای که اقدام به اجرایی نمودن اقتصاد مقاومتی آنان بدست می آید چند عکس یادگاری در آلبوم کارآفرینان و تولیدگران در موقعیتها و مناسبتها است.
وی در پایان اظهار می کند: طرح های خوبی در روستای البرز به عنوان تولید پایلوت انجام دادیم و کم مانده بود تا با دریافت تسهیلات بعدی تولید انبوه را شروع کنیم ولی امروز من دیگر اشتغالزایی نمی کنم، شاید زمینم را نیز آتش بزنم ولی، سوال من از مسئولین این است که، شما جواب وعده ها و شعارهای انجام ندادنی خود و عمل نکردن به کارهایی که در وظیفه دارید را چگونه پس خواهید داد.
انتهای پیام/