لازانیای قایقی با بادمجان و سوسیس
به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک:
مواد لازم برای ۶ نفر:
سیر ۱ عدد
بادمجان ۳ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
ریحان خردشده ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه
سوسیس ایتالیایی ۴۵۰ گرم
پیاز خرد شده ۱/۲ پیمانه
فلفل قرمز خرد شده ۲ عدد
رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
آویشن خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
پنیر موزورلا ۶ ورقه
خوراک بادمجان قایقی (لازانیای قایقی)
درست است که در واقع لازانیا به نوعی پاستا و غذاهای تهیه شده از آن گفته میشود اما از ایده چیدن ورقههای خوراکی روی هم به شکلهای دیگری هم میتوان استفاده کرد. خوراک بادمجان از ورقههای بادمجان تشکیل شده است که با سس گوشت (سوسیس) و پنیر پوشیده شده اند. بادمجان کباب شده لذیذ به همراه سوسیس و پنیر ایتالیایی طعم بینظیری دارد که آن را فراموش نخواهید کرد.
طرز تهیه: سیر را بشویید، لایه رویی آن را جدا کنید و حبههایش را از هم جدا نمایید. حدود یک قاشق چایخوری روغن زیتون روی حبههای سیر بریزید و یک فویل آلومینیومی دور آنها بپیچید.
بادمجان ها را از وسط نصف کنید و روی سطح بریدهشده آنها کمی روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید. بادمجانها را به همراه حبههای سیر روی یک سینی فر قرار دهید (به طوری که سطح صاف بریده شده بادمجان کف سینی قرار بگیرد).
سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سیر طلایی رنگ و بادمجان نرم شود.
در این مدت، تابه بزرگی را با کمی روغن زیتون چرب کنید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. سوسیس را نگینی کنید و داخل تابه بریزید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید (و گاهی هم بزنید) تا سوسیس قهوهای رنگ شود. سپس آن را از تابه خارج کنید و در بشقاب بریزید.
کمی دیگر روغن زیتون داخل تابه بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید. ۵ تا ۷ دقیقه پیاز را تفت بدهید تا به رنگ کاراملی درآید. سپس، فلفل قرمز و آویشن را اضافه کنید و گاهی هم بزنید تا نرم شوند (حدود ۵ دقیقه). رب گوجه، سرکه بالزامیک، ریحان را به همراه نمک و فلفل به مقدار کافی اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر به پختن آن ادامه دهید. حال، شعله زیر سس را کم کنید و به کار ادامه دهید.
وقتی سیر و بادمجان را از فر خارج کردید، سیرها را در کاسهای با یک چنگال به خوبی له کنید و به آن، ¼ پیمانه ریحان خرد شده، فلفل قرمز خرد شده و پنیر پارمسان را اضافه کنید. بادمجانها را برگردانید و ترکیب سیر و پنیر را روی آنها بمالید. حال بادمجانها را ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
روی هر بادمجان سس گوشت و سپس یک ورقه پنیر موزورلا قرار دهید و برای آخرین بار آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. رویخوراک بادمجان را با ریحان تزیین کنید و تا داغ است آن را سرو نمایید.
نکته: میتوانید خوراک بادمجان را همراه با کمی پاستا سرو کنید.