به گزارش کمال مهر: آیا عبدالرحمان توسط پزشکان معالج اش مطلع شد که او در پایان سال ۲۰۱۴ خواهد مرد.
او در سن ۲۱ سالگی هفت تومور بدخیم داشت.
پزشک به مادر عبدالرحمان گفته بود دختر شما دو ماه برای مرگ فرصت دارد و هیچ کاری از دست شما بر نمی آید. به خانه بروید.
با این حال این خبر خبر دردناک نتوانست او را از دنبال کردن رویاهای خود متوقف کند. عبدالرحمان همیشه از دوران کودکی می خواست هنرمند شود و به وسیله ی هنر در جهان از خودش اثری به جای بگذارد.
عبدالرحمان از هر فرصتی که پیش می آمد برای نشان دادن طراحی ها و نقاشی هایش در داخل نوار غزه و در خارج کشور از لس آنجلس تا مراکش استفاده می کرد.
او در مسابقات هنری شرکت می کرد، با کودکان بیمار و ناتوان در غزه کار می کرد تا احساس خود را به ان ها از طریق هنر بیان کند و به نوجوانان درام و بازیگری می آموخت.
هنرمند مشهور محلی پس از آنکه در طول سه سال تحت یک سری عمل جراحی قرار گرفت در سال ۲۰۱۵ بهبود یافت.
او درباره درد و دستاوردهای سفر خود در آن سال در اولین سخنرانی تداکس در غزه توضیح داد:« مهم ترین چیز برای من اوردن شادی به زندگی مردم است،» او در طول صحبت های خود اولین روزی که بهبود یافت را شرح داد و از آن به عنوان” بهترین روز عمر خود” یاد کرد.
وی ادامه داد: “من عاشق دیدن لبخند بر روی چهره های مردم هستم” و اضافه کرد که کار هنری اش او را قادر به انجام این کار کرده است.
عبدالرحمان در اولین رویداد تداکس غزه در ۲۹ اکتبر ۲۰۱۵ به عنوان یک نجات یافته از سرطان و یک هنرمند با یک داستان برای گفتن سخنرانی کرد. او که ۲۶ سال دارد پس از هشت سال مبارزه با سرطان که با ازدواج اش پایان یافت، یک سخنران برای بیماران مبتلا به سرطان در غزه و یک صورتگر فعال شد، او نمایشگاه اثار خود را در سراسر غزه برگزار کرد. او گفت: من در نمایشگاه هایم به عنوان یک هنرمند موفق دیده می شوم نه به عنوان یک بیمار سرطانی
علاوه بر برگزاری حداقل ۷۰ نمایشگاه محلی، عبدالرحمان دوستانی دارد که غزه را ترک کردند و آثار او را برای برگزاری نمایشگاه در لس آنجلس،نروژ، سوئد، مصر، انگلستان، عربستان، مصر، الجزایر و مراکش بردند. او بدلیل درمان و گذراندن مدت طولانی در بیمارستان قادر به حضور در هیچکدام از نمایشگاه های خارج کشور نبود.
در طول دوره درمان، عبدالرحمان زمان زیادی را صرف ملاقات از کودکان بیمار و شرکت داوطلبنانه در موسسات سرطانی کرد.
دهه محاصره غزه عواقب مخربی برای بیماران سرطانی غزه داشته است. مواد رادیو اکتیو که در پرتودرمانی برای بیماران سرطانی استفاده می شود به مدت طولانی در سرزمین های اشغالی فلسطین ممنوع بود. داروهای شیمی درمانی نیز به طور مداوم در دسترس نیست. عبدالرحمان به اندازه کافی خوش شانس بود که اجازه سفر به اسرائیل برای درمان را بدست اورد.
عبدالرحمان به روزهایی نگاه می کند که پزشکان او را مطلع ساختند که او از سرطان بهبود یافته. او به مدت هشت سال از تومر در بافت های ماهیچه ی لگن خود رنج می برد. او می گوید تاخیر اسرائیل در اعطای اجازه خروج از غزه برای جراحی روند درمان او را طولانی از آنچه لازم بود کرد. در آن زمان، عبدالرحمان ۹ ماه را صرف گرفتن یک مجوز خروج ساده کرد.
“هنر من به سادگی یک واکنش به این حقیقت است که من زندگی می کنم و سعی می کنم از ان برای کمک به دیگران استفاده کنم در حالی که خودم را نیز اثبات می کنم” عبدالرحمان به الجزیره گفت: من سختی های بسیاری را تجربه کردم: تاخیر در درمان، مشکلات در انتقال به بیمارستان و فقدان هرگونه امکانات درمانی در غزه.
در واسط سال ۲۰۱۶ عبدالرحمان با خبر شد که سرطان بازشگته و علاوه بر لگن به کلیه و ستون فقراتش گسترش یافته.
در طول یکی از نمایشگاه های محلی در غزه،عبدالرحمان در آغوش مادر یکی از زنانی که با او در بیمارستان اسرائیل بستری بود.
تیم تداکس غزه پس از شنیدن عود سرطان عبدالرحمان او را با هدیه شگفت زده کردند. عبدالرحمان گفت: ان روزی است که من هرگز آن را فراموش نخواهم کرد، دختران برای من ظرف و وسایل نقاشی و طراحی آورده بودند”
هرچند او در یک مسیر درناک و طاقت فرسا است اما قلم مو عبدالرحمان بوم نقاشی را رها نخواهد کرد. امروزه او خود را برای یک نمایشگاه جدید خصوصی اماده می کند. عبدالرحمان به الجزیره گفت: من تصمیم به کشیدن یک نقاشی جدید کرده ام و رویای من روی کاغذ در نمایشگاه جدید من است.”
عبدالرحمان گفت: من انتظار نداشتم سرطان به این سرعت باز گردد. این بسیار شوکه کننده بود و من می ترسم امید کودکانی که با ان ها کار کرده بودم از بین برود. او در حال حاظر در انتظار برای انتقال به اسرائیل برای عمل جراحی است.
مترجم: رضا ملاحسینی پورشکری
منبع: الجزیره / ۱۲ فوریه