مواد مورد نیاز:
انار: ۱ کیلوگرم
چغندر (پخته و رنده شده): ۵۰۰ گرم
سرکه انگور: ۱ پیمانه
آب انار: ۱ لیتر
پودر گلپر: ۱ ق س
پودر گشنیز: ۱ ق س
سیاه دانه: ۲ ق س
فلفل قرمز: ۱ ق س
نمک: به میزان لازم
بیشتر بخوانید:با این سالاد “چربی هایتان” را آب کنید
روش پخت:
۱- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود ۶ ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.
۲- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.
۳- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.
• این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
منبع : ماهنامه سرآشپز
انتهای پیام/