به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک:
مواد لازم برای ۸ نفر
نان تست سوخاری ۱۲ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۴ قاشق
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده ۱/۲ لیوان
اردور قارچ
طرز تهیه:
قارچ ها را شسته و خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و ۴ قاشق آبلیمو روی آنها بریزید و چند دقیقه در گوشه ای قرار دهید تا هم سیاه نشوند و هم کمی طعم دار شوند.
کره را در یک شیر جوش آب کنید و قارچ ها را داخل آن کمی سرخ کنید و تفت دهید. پودر سیر و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. در آخر خامه و نصف جعفری خرد شده را به سس قارچ اضافه کنید و اجازه دهید تا سس کمی بجوشد.
نان های تست را حاضر کنید و از سس قارچ روی آنها بریزید. جعفری باقی مانده را به عنوان تزئین روی اردور قرار دهید.
برای: ۸ نفر
حاضر است در : ۲۰ دقیقه
وعده: پیش غذا, شام, عصرانه, میان وعده
دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست, پیش غذا و فینگر فود, سالاد و اردور
مواد لازم : آبلیمو, پودر سیر, جعفری, خامه, فلفل, قارچ, کره, نان تست
انتهای پیام/ص