تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
3

طرز تهیه خورش مسمای مرغ و آلو

  • کد خبر : 179182
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۷:۵۰

خورش مسمای مرغ و آلو

به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک:

مواد لازم
مرغ نیم کیلو
شکر ۱ قاشق
آلو بخارا ۲۰ تا ۲۵ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
دارچین ۱ قاشق چایخوری
زعفران حل شده ۱ استکان
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

خورش مسما مرغ و آلو

طرز تهیه:
آلوها را ۲ ساعت قبل از شروع به آشپزی خیس کنید.

پیازها را بسیار ریز و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند. مرغ را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید. هنگامی که رنگ مرغها از خامی برگشت، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. سپس زعفران را افزوده و هم بزنید.

وقتی مواد خوب با مرغ آمیخته شدند، ۱ و ۱/۲ لیوان آب جوش روی مرغ بریزید و اجازه دهید تا خوب بجوشد. آلوها را در مرغ بریزید و حرارت را بسیار کم کنید تا خورش خوب جا بیفتد. ۲ یا ۳ ساعت برای جا افتادن وقت لازم است. پس از این مدت دارچین و یک قاشق شکر را اضافه کنید و خورش را هم بزنید. کمی بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.

نکته: این خورش به هیچ عنوان به رب گوجه فرنگی نیاز ندارد و ادویه اصلی آن زعفران و دارچین است.

برای: ۲ نفر
حاضر است در : ۲۰۰ دقیقه
وعده: شام, نهار
دسته بندی دستور آشپزی : خورش
مواد لازم : آلو, پیاز, دارچین, زعفران, شکر,مرغ
انتهای پیام/ص

 

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=179182

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x