کدام افراد نباید چای بنوشند؟
– افراد مبتلا به دیابت و اسهال
– کودکان زیر ۲ سال
– بیماران کم خون و مبتلا به اختلالات خونریزی
– افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی
– مبتلایان به زخم های گوارشی
– افراد دارای معده ضعیف
– بیماران کلیوی و مبتلا به سنگ کلیه
– افراد مبتلا به فشار چشم
– مبتلایان به سندرم روده تحریک پذیر
– بیماران مبتلا به فشار خون
عوارض مصرف بیرویه چای :
– مصرف بیرویه چای در مادران باردار خطر سقط جنین
– در مادران شیرده تحریک و اجابت مزاج بیشتر نوزاد
– از بین رفتن شفافیت پوست
– بروز آلزایمر
– افزایش امکان ابتلا به اسهال و یبوست
– کافئین آن در برخی افراد سبب عصبانیت و تحریک پذیری و ایجاد وابستگی روانی
– افزایش سموم بدن
– چای داغ از بین رفتن عصبهای زبان و آسیب به مری
– خطر بروز سرطان مری با مصرف زیاد چای
– اختلال در سیستم ادراری
نوشیدن چای ۲ ساعت قبل یا بعد از غذا توصیه میشود، بهتر است چای سیاه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم در قوری چینی دم کشیده و به صورت کم رنگ، ولرم و تازه مصرف شود.
انتهای پیام/