تاریخ : دوشنبه, ۲۴ دی , ۱۴۰۳ Monday, 13 January , 2025
2

در اثر بارندگی، سقف یک کلاس درس فرو ریخت/ والدین دانش آموزان: جان فرزندان ما در مدارس فرسوده و غیراستاندارد در خطر است

  • کد خبر : 176732
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۶:۵۵
در اثر بارندگی، سقف یک کلاس درس فرو ریخت/ والدین دانش آموزان: جان فرزندان ما در مدارس فرسوده و غیراستاندارد در خطر است

در اثر بارندگی روز اخیر سقف کلاس درس مدرسه مسلم روستای اکبر آباد بخش مرکزی خاش فرو ریخت و خطر جانی دانش‌آموزان این مکان را تهدید می‌کند.

 

به گزارش «کمال مهر»به نقل از تفتان ما، بارش باران و برف روزگذشته در شهرستان خاش منجر به تخریب و فرو ریختن سقف کلاس درس مدرسه مسلم روستای اکبرآباد بخش مرکزی این شهرستان شد.

ریزش ناگهانی قسمتی از سقف کلاس دبستان مسلم باعث رعب و وحشت دانش آموزان شد و بلافاصله این دانش آموزان با کمک معلمان کلاس درس را ترک کردند.

علی ای حال دانش آموزان اینگونه مدارس مجبور هستند همانند گذشته در این کلاس های غیر استاندارد و فرسوده ادامه تحصیل دهند و در حال حاضر جان ۳۰۰ دانش آموز این دبستان در خطر جدی است.

این ریزش سقف کلاس سبب اعتراض بسیاری از اولیای دانش آموزان این مدرسه شد که این والدین در تماس با پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما خواستار پیگیری موضوع ریزش سقف کلاس دونوبته مدرسه مسلم شدند.

* هرلحظه احساس میکنم شاید سقف بر روی سرم ریزش کند

یکی از دانش آموزان این مدرسه با پریشانی و استرس به خبرنگار ما گفت: ناگهان سقف کلاس ریزش کرد و تمام لباسهایم پر از گچ و گل شد و الان احساس ترس دارم و نمیتوانم به درستی به صحبت های معلم توجه کنم و هرلحظه احساس میکنم شاید سقف بر روی سرم ریزش کند.

وی بیان کرد: متاسفانه مدرسه ما مخروبه و قدیمی است و سرویس بهداشتی درستی نیز ندارد و کلاس هم سرد است.

* جان دانش آموزان در کلاس های غیراستاندارد در خطر است

یکی از این والدین دانش آموزان با بیان اینکه در اثر بارندگی سقف این مدرسه ریزش کرده است به خبرنگار ما گفت: این مدرسه فرسوده است و به جهت غیراستاندارد بودن در حال فروریختن است که جان دانش آموزان و فرزندان ما را تهدید می کند.

مرادزهی بیان کرد: این مدرسه قدمتی دیرینه دارد و افراد بسیاری در آن تحصیل کردند که هم اکنون پست های کلیدی در استان دارند و نیازاست این مدرسه با توجه به قدیمی بودن آن تعمیر و باسازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولان کوتاهی می کنند، خاطرنشان کرد: از مسئولان میخواهیم به فکر جان فرزندان ما در کلاس درس  باشند چرا که این مدرسه فرسوده و قدیمی است و باید فکری اساسی برای آن بشود.

مرادزهی تصریح کرد: حتماً باید بچه‌های مردم در این مدرسه فرسوده کشته شوند تا مسئولان به فکر تعمیر و بازسازی مدرسه شوند.

وی گفت: خوشبختانه در این ریزش سقف صدمه ای به فرزندان ما وارد نشده اما سایر کلاس های مدرسه مسلم اکبر آباد نیز در حال فروریختن است و اگر باران شدید دیگری ببارد سقف آن کلاس ها نیز فرو می ریزد.

* مدرسه مسلم اکبر آباد خاش به زودی تعمیر و بازسازی خواهد شد

معاون پشتیبانی و اداری مالی آموزش و پرورش شهرستان خاش در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه ۴۰ سال از قدمت مدرسه مسلم اکبر آباد می گذرد، اظهار کرد: متاسفانه تجهیز و نوسازی این مدرسه به دلیل مشکل مالی و کمبود اعتبار برای آموزش و پرورش بسیار سخت و زمان بر است.

محمد نبی کرد افزود: پس از ریزش سقف این مدرسه تیم بررسی و نظارت آموزش و پرورش خاش به محل این مدرسه اعزام شدند و با بررسی موضوع و مستندسازی این مشکل جمع بندی و جهت تخصیص بودجه به اداره کل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان ارسال شد.

وی با بیان اینکه به زودی این مدرسه تعمیر و بازسازی خواهد شد، گفت: با توجه به کمبود اعتبارات، به حمایت های مالی خیران مدرسه ساز برای بهسازی یا ساخت مدارس مناسب نیاز است و ضرورت دارد که خیران محلی به کمک این مدارس بیایند تا شاهد حوادث ناگوار برای دانش آموزان نباشیم.

وی اظهار کرد: کمبودهای آموزشی باید با یاری مردم جبران تا زمینه آینده ای روشن برای کشورمان مهیا شود و تا زمانی که خیران ورود پیدا نکنند بدون شک فضاهای آموزشی آنطور که باید تعمیر نمی شوند.

* سال گذشته مدرسه جدیدی در روستای اکبر آباد بخش مرکزی خاش افتتاح شده است

بخشدار مرکزی خاش نیز در این خصوص به خبرنگار تفتان ما گفت: سال گذشته یک مدرسه در روستای اکبر آباد خاش افتتاح شد و امسال نیز با پیگیری های زیاد ساخت یک مدرسه دیگر مصوب شده است.

مجتبی شجاعی بیان کرد: علی رغم این موضوعات به رسم مسئولیت پذیری و بدون بروکراسی های متداول مجوز لازم به دهیاری روستا جهت همکاری با آموزش و پرورش برای ایزوگام سقف داده شده است.

وی با بیان اینکه ان شاالله روزی با همت و تلاش همگانی و لطف خدا سایه کمبود بودجه و اعتبار از اموزش و پرورش برداشته شود، تصریح کرد: خیران بومی باید جهت تعمیر و باسازی و یا احداث مدارس در این شهرستان همت کنند و به کمک آموزش و پرورش بشتابند.

شجاعی با تاکید بر فرهنگسازی در راستای ایجاد و احداث مدارس توسط خیران، اظهار کرد: متاسفانه مشاهده می شود بسیاری از سرمایه داران، خانه های مجلل میلیاردی می سازند اما دریغ از مسئولیت پذیری در خصوص فرزندانشان که در کلاس ها جانشان در خطر است.

وی اذعان کرد: دولت در لایحه پیشنهادی به مجلس بیشترین‌ توجه را به بخش آموزش و پرورش داشته است و نمایندگان مردم نیز با حسن‌ نیت و حساسیت حمایت کرده اند.

شجاعی اظهار کرد: با توجه به تاکیدات فرماندار نسبت به فضاهای آموزشی و تکمیل مدارس نیمه تمام اقدامات موثری شکل گرفته و در حال پیگیریست.

گفتنی است؛ بخشداری مرکزی شهرستان خاش در سال ۹۴ با جذب و جمع آوری مبلغ یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون ریال کمکهای مشارکتی از محل پیگیری و ارتباط با معتمدان محلی رتبه نخست مدرسه سازی و تجهیز فضاهای آموزشی این منطقه را به نام خود ثبت کرد.

انتهای پیام/

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=176732

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x