شنبه / ۳۱ خرداد / ۱۴۰۴ Saturday / 21 June / 2025
×

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز از برپایی نمایشگاه عکس و کتاب «دفاع مقدس و مقاومت» به مناسبت سالروز حماسه بزرگ آزادسازی خرمشهر در خانه هنرمندان خبر داد.

برپایی نمایشگاه عکس و کتاب «دفاع مقدس و مقاومت» در البرز
  • کد نوشته: 1759
  • ۵ خرداد
  • 52 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    – اخبار استانها –

    سردار سرتیپ دوم‌ پاسدار نادر ادیبی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار کمال مهر از کرج گفت: به مناسبت سالروز حماسه بزرگ آزادسازی خرمشهر، نمایشگاه عکس و کتاب «دفاع مقدس و مقاومت» با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و پایداری، به همت این اداره‌کل و با همکاری و مشارکت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج در محل خانه هنرمندان برپا شد.

    وی افزود: در این رویداد فرهنگی، مجموعه‌ای از تصاویر مستند از دوران دفاع مقدس، عملیات‌های مختلف، لحظات ماندگار حضور رزمندگان در دوران دفاع مقدس و عملیات آزادسازی خرمشهر و همچنین عکس‌هایی از شهدای استان البرز به نمایش درآمد. بخش ویژه‌ای از نمایشگاه نیز به ارائه آثار مکتوب و کتاب‌هایی اختصاص داشت که در حوزه تاریخ شفاهی جنگ تحمیلی، زندگی‌نامه شهدا، خاطرات رزمندگان و ادبیات مقاومت توسط نویسندگان برجسته و یا راویان دفاع مقدس تدوین شده‌اند.

    مدیرکل خفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز هدف از ارائه این آثار را انتقال مفاهیم عمیق و الهام‌بخش دفاع مقدس به نسل جوان و ایجاد پیوندی میان نسل امروز با آرمان‌ها و ارزش‌های آن دوران دانست و اذعان کرد: برگزاری این نمایشگاه، نه تنها فرصتی برای مرور رشادت‌ها و ایثارگری‌های ملت ایران در طول هشت سال جنگ تحمیلی بود، بلکه بستری برای تبیین پیام‌های فرهنگی و معنوی دفاع مقدس در جامعه کنونی، به‌ویژه در میان نوجوانان و جوانان محسوب می‌شود.

    ادیبی با بیان اینکه سوم خرداد، نماد ایستادگی، وحدت و ایمان ملت ایران است، خاطرنشان کرد: آزادسازی خرمشهر که با همدلی، مقاومت و جان‌فشانی رزمندگان اسلام تحقق یافت، به‌عنوان نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران شناخته می‌شود. پاسداشت این روز، تنها یادآوری یک رویداد تاریخی نیست، بلکه یادآوری مسیری است که ملت ایران برای حفظ استقلال، عزت و تمامیت ارضی خود پیمود.

    وی یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری چنین برنامه‌هایی را آشنا کردن نسل جدید با ارزش‌هایی چون شجاعت، فداکاری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانست و یادآور شد: این تصاویر و کتاب ها بازتاب ارزش‌هایی هستند که در روزهای سخت دفاع مقدس معنا یافتند و امروز می‌توانند چراغ راه آیندگان باشند. این نمایشگاه امروز پنجم خرداد ماه به کار خود پایان می‌دهد.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *