به گزارش«کمال مهر»؛؛مادران باردار باید بدانند مصرف بیش از اندازه شکلات، شیرینی، آبنبات و همبرگر باعث تولد فرزندان بیش فعال و زودرنج می شود.
تحقیقات پیشین نشان داده بود ، مواد غذایی همچون همبرگر و شیرینی جات دارای حجم بالایی از چربی و شکر هستند که می تواند موجب اختلال ADHD در نوزاد شود. بروز اختلال ADHD در جنین و از رحم مادر آغاز می شود و با رعایت رژیم غذایی سالم می توان از ابتلای نوزاد به مشکلات مغزی جلوگیری کرد.
براساس این تحقیقات که در مجله child psychology and psychiatry به چاپ رسیده است، خوردن غذاهای چرب و شیرین می تواند بر روی ژن های در حال شکل گیری جنین اثر مخرب گذاشته و حتی نحوه اتصال نورون های مغزی به همدیگر را تغییر دهد و در نهایت جنین را با انواع بیماری های جسمی و روحی در آینده مواجه کند.
بیماری ADHD یا همان اختلال بیش فعالی از دسته بیماری های اعصاب و روان است که از دوران خردسالی خود را نشان می دهد و در کودک مشکلاتی چون پرخاشگری، عصبی بودن، عدم تمرکز بر روی کارها، مشکلات یادگیری ، تغذیه ای و بسیاری دیگر از عوارض جسمی و روحی را ایجاد می کند، براساس تحقیقات این بیماری حتی می تواند تا سنین بزرگسالی نیز ادامه پیدا کند و باعث مشکلاتی چون ترک تحصیل، عدم یادگیری مطالب درسی و مهارت های جدید، چاقی و اضافه وزن در افراد شود.
کارشناسان به زنان باردار پیشنهاد می کنند برای کاهش درصد ابتلای نوزاد خود به این بیماری، رژیم غذایی سالم متشکل از انواع میوه وسبزی، دانه های آجیل بویژه گردو و بادام، گوشت مرغ و غذاهای دریایی شامل ماهی های روغنی حاوی اسید های چرب امگا ۳ و امگا ۶ مصرف کنند.
این نوع رژیم غذایی برای شکل گیری رشته های عصبی مغز و تکمیل فرآیند ساخت اعصاب مغز بسیار موثر است و مادرانی که از مواد غذایی طبیعی و سالم در دوران بارداری خود استفاده کرده فرزندانی سالم و باهوش بدنیا آورده اند.
زندگی صنعتی امروزی و کمبود زمان برای آشپزی باعث شده است تا اکثر افراد به خوردن مواد غذایی ناسالم روی آوردد و این می تواند سبب تولد نوزادانی با بیماری های مختلف جسمی و روحی شود.
گفتنی است؛ زنان باردار باید سعی کنند قسمتی از زمان خود را برای پخت غذاهای خانگی و سالم صرف کنند ودر کنار بهره گیری از رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از افزایش وزن غیر طبیعی ساعاتی از روز را به ورزش و تحرک بدنی اختصاص دهند.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/