شنبه / ۳۱ خرداد / ۱۴۰۴ Saturday / 21 June / 2025
×

مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار سپاه استان البرز گفت: در حوزه جهاد آبرسانی با تکیه بر توان مهندسان عمران بسیجی در قالب گروه‌های جهادی موفق به کسب رتبه اول در کشور شدیم.

البرز حائز رتبه اول جهاد آبرسانی در کشور شد
  • کد نوشته: 1524
  • ۲۲ اردیبهشت
  • 53 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    – اخبار استانها –

    به گزارش کمال مهر، سرهنگ پاسدار محمد جان‌محمدلو، مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار سپاه استان البرز امروز در همایش اردوی راهیان پیشرفت که با حضور مسئول سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری کشور و جمعی از مسئولان و اصحاب رسانه در سالن ملاصدرای مجموعه نژادفلاح کرج برگزار شد، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ شاید شاهد ناآرامی‌هایی همچون هشت سال جنگ تحمیلی و تحریم‌های بین‌المللی در کشور بودیم اما پیشرفت پروژه‌های عمرانی توسط مهندسان ایرانی قابل تحسین است و یک انقلاب عمرانی در کشور رخ داد.

    وی با تاکید بر اینکه در مقایسه با استانداردهای بین‌المللی جلوتر از استانداردها هستیم، افزود: در حوزه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و راه‌ها، شاهد ساخت شبکه عظیم بزرگراهی در کشور به طول بیش از ۱۶ هزار کیلومتر هستیم که تمام مناطق کشور به خصوص کلانشهرها را به هم متصل کرده است. افزایش ۶ برابری کل راه‌های کشور و رسیدن از ۴۶ هزار کیلومتر در سال ۵۷ به ۲۰۸ هزار کیلومتر در سال‌های اخیر یکی دیگر از افتخارات بوده که تمام یک هزار و ۲۴۵ شهر و ۶۱ هزار روستا را به نوعی به یکدیگر متصل کرده است.

    مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار سپاه استان البرز با اشاره به افزایش ۳۰ برابری طول تونل‌های جاده‌ای بعد از انقلاب اسلامی اذعان کرد: در حوزه حمل‌ونقل ریلی شاهد افزایش سه برابری طول خطوط ریلی در بازه زمانی ۳۷ سال پس از انقلاب بوده‌ایم. در زمینه ساخت و توسعه مترو در همه کلانشهرها افتخارآفرینی‌های بسیاری توسط مهندسان جوان کشور رقم خورده و از نظر سرعت ساخت مترو در دنیا، رتبه دوم را از آن خود کرده و از نطر تعداد خطوط رتبه ۹ و از نظر جابجایی مسافر نیز رتبه هشتم دنیا را به خود اختصاص داده‌ایم.

    جان‌محمدلو عنوان کرد: در بحث حمل‌ونقل هوایی نیز تعداد فرودگاه‌های ما از ۳۲ به ۵۴ مورد رسیده است. در زمینه زیرساخت‌های انرژی در حوزه آب ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۷۳ درصد جمعیت روستایی ما تحت پوشش شبکه آب شرب سالم قرار دارند درحالی‌که در سال ۵۵ حدود ۸۰ درصد روستاهای کشور فاقد تاسیسات لوله‌کشی بودند. در حوزه برق نیز ۱۰۰ درصد روستاهای دارای ۱۰ خانوار به بالا و ۹۹.۵ درصد روستاهای با کمتر از ۱۰ خانوار از نعمت انرژی برق برخوردارند.

    وی با اشاره به افزایش ۱۳ برابری روستاهای برخوردار از نعمت برق در کشور توضیح داد: قبل از انقلاب ۹ شهر گازدار بودند درحالی‌که تا سال ۹۵ تعداد شهرهای برخوردار از نعمت گاز در کشور به یک هزار و ۸۳ شهر رسیده و رشد ۱۲۰ برابری داشته است. روستاهای گازرسانی شده هم از یک به ۲۳ هزار روستا رسیده است. شاید مصرف بنزین ما ۸۳ میلیون لیتر باشد که با اقدامات مهندسی و عمرانی از جمله ساخت پالایشگاه‌هایی نظیر ستاره خلیج فارس، امروز ۹۰ میلیون لیتر بنزین تولید می‌کنیم و به نوعی خودکفا شده‌ایم.

    مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار سپاه استان البرز خاطرنشان کرد: این استان به لحاظ افتتاح پروژه‌های عمرانی در سال ۱۴۰۳ از سوی وزارت کشور در زمره استان‌های برتر کشور قرار گرفت. در حوزه جهاد آبرسانی نیز با تکیه بر توان مهندسان عمران بسیجی در قالب گروه‌های جهادی موفق به کسب رتبه اول در کشور شدیم. حتی برخی از پروژه‌هایی که پیش از این به دلیل صعب‌العبور بودن مسیر، پیمانکاران عهده‌دار انجام آن‌ها نمی‌شدند، اجرایی شد.

    جان‌محمدلو با اشاره به همکاری و تعامل این سازمان و نظام‌ مهندسی ساختمان استان از ارائه خدمات رایگان به خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان و نیز مددجویان بهزیستی و کمیته امداد خبر داد و گفت: هدف اصلی برگزاری اردوی راهیان پیشرفت مشاهده توانمندی مهندسان ایرانی در پروژه‌هاست. این پل شاید بزرگترین پل سازه بتنی در حال ساخت در خاورمیانه با ارتفاع ۱۳۵ متر و به طول یک کیلومتر باشد که با اتمام آن ۳۵ تا ۴۰ درصد از بار ترافیکی تهران به سمت قزوین کاهش می‌یابد.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *