وی با اشاره به اینکه با گذشت زمان مزاج ها نیز تغییر می کنند افزود: به طور مثال افرادی که مزاج گرم و تر و به اصطلاح طب سنتی دمقی هستند تا پایان نیز همین حالت را خواهند داشت و تنها ممکن است شدت آن با توجه به تغییر محل زندگی کم و یا زیاد شود.
مدیر گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی البرز تصریح کرد: افرادی که مزاج گرم و تر دارند به این علت که مقدار حجم خونشان بیشتر از نیاز بدنشان می باشد با کم کردن حجم خون خود حال بهتری دارند و احساس نشاط و سلامتی بیشتری نسبت به دیگر افراد پیدا می کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه افرادی که اهدا خون از عاداتشان می باشد باید آن را به جهت داشتن بدنی سالم ادامه دهند گفت: افراد با مزاج خشک و سرد و خشک و تر در صورت صلاحدید مسئولین انتقال خون مجاز به اهدا می باشند.
باغبانان در ادامه عنوان کرد: عده ای پس از انجام فصد و یا حجامت به پایگاه های انتقال خون می روند ولی با مخالفت مسئولین برای اهدا مواجه می شوند و به آن ها گفته می شود که پس از گذشت یکسال از فصد و یا حجامت مجاز به اهدا هستند که باید گفت این عدم رضایت در اهدا دلیلی علمی دارد و آن این است که مسئولین پایگاه های انتقال خون از محل انجام حجامت و یا فصد شخص مورد نظر در محلی مناسب و بهداشتی اطمینان خاطر ندارند و این احتمال را می دهند که خون سالمی نداشته باشد.
وی در پایان گفت: خونی که پایگاه های انتقال خون برای مصرف بیماران می گیرند باید از افراد سالم گرفته شود تا بتوان جان چندین بیمار دیگر را نجات داد.
انتهای پیام/