شهاب اولیایی متخصص تغذیه گفت: وجود مواد آنتی اکسیدانی مانند پلی فنول ها و کاتچین ها در چای سبز باعث از بین بردن رادیکالهای آزاد می گردد از این رو چای سبز خاصیت ضد سرطانی دارد.
وی اظهار داشت: چای سبز همچنین در محافظت بدن در برابر بیماریهای قلبی و عروقی و حفظ شادابی و جوانی سلولهای بدن نقش موثری دارد و به عنوان یک داروی ضدپیری شناخته شده است.
این متخصص تغذیه تصریح کرد:وجود ترکیبات فنولی در چای سبز باعث کاهش عملکرد آنزیم آمیلاز شده که این موجب افزایش متابولیسم بدن و کاهش وزن می شود.
وی نوشیدن ۲ تا ۳ فنجان چای سبز در روز را برای مبتلایان به فشار خون بالا مفید دانست.
این متخصص تغذیه توصیه کرد:کسانی که فشارخون بالایی دارند باید از مصرف زیاد این نوشیدنی پرهیز کنند همچنین مصرف زیاد چای سبز باعث کاهش روی،کلسیم و آهن بدن می شود.