گروه استانی «کمال مهر»؛ به نقل از «طنین شهر»، شامگاه روز یکشنبه(۳۰ خرداد)، استاندار البرز با حضور در برنامه تلویزیونی گفت وگوی ویژه خبری، عملکرد ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان را تشریح کرد.
حمید طهایی در این خصوص گفت: براساس دستورالعمل یکپارچه و لازم الاجرای ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، هریک از دستگاه های حاضر در ستاد می بایست به صورت فوق العاده در حوزه اقتصاد مقاومتی ورود کنند.
وی افزود: رعایت اصل ۴۴ و واگذاری پروژه های نیمه تمام و راکد به بخش خصوصی، از جمله مهمترین مواردی است که از سوی ستاد به کلیه دستگاه ها ابلاغ شده است.
طهایی ادامه داد: بر این اساس هریک از مدیران موظف شده اند، ضمن بررسی پروژه های تعلیق شده، برای جذب سرمایه گذار، راهکارهای توجیه پذیری ارائه کنند.
استاندار البرز در بخش دیگر سخنان خود به تشکیل «کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید» در سال گذشته اشاره کرد وگفت: در سال ۹۴، بیش از ۳۲۲ مصوبه در این کارگروه تصویب و ۷۰ درصد از این مصوبات تاکنون اجرایی شده است.
طهایی در این رابطه خاطر نشان کرد: اکثر جلسات این کارگروه در محل واحدهای تولیدی و با حضور نمایندگان دستگاه های ذی ربط(بانک ها،بیمه، گاز و…) صورت گرفت و بحمدالله از این طریق از تعطیلی ۲۰۰ واحدتولیدی در استان جلوگیری شد.
وی در ادامه به راهکارهای عملیاتی دولت در بخش اقتصادمقاومتی نیز اشاره کرد و افزود: دولت در جهت حمایت از واحدهای تولیدی ۱۶ هزار میلیارد تومان باسود ۱۸ درصد را برای کلیه استان های کشور در نظر گرفته است و سهم استان البرز در این بخش تاکنون ۴۷۰ میلیاردتومان برآورد شده است.
طهایی افزود: واحدهای تولیدی مستحق دریافت این تسهیلات، شناسایی و تاکنون ۱۰ درصد از سهمیه استان ابلاغ شده است.
استاندار البرز در این برنامه به موضوعات مطرح شده درششمین جلسه ستادفرماندهی اقتصادمقاومتی پرداخت وگفت: یکی از موثرترین تصمیمات اتخاذشده در ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی استان، کفایت یک استعلام برای ارائه متقاضیان توسعه فعالیت های تولیدی به کلیه دستگاه ها بوده است.
طهایی در این خصوص افزود: پیشتر هریک از فعالان اقتصادی می بایست برای هر یک از دستگاه دولتی استعلام جداگانه ارائه می کردند و از آنجا که این مسئله مستلزم صرف وقت و هزینه زیادی بود کفایت یک استعلام برای کلیه دستگاه ها در دستور کار قرار گرفت.
وی در ادامه به مشکلات پیش روی استانداری در ۲سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: استان البرز به لحاظ جدیدالتاسیس بودن با سطح پایین امکانات زیربنایی و همچنین فقدان سند توسعه و آمار و اطلاعات استانی روبرو بود و بسیاری از شرکت ها (آبفا، گاز، مخابرات و…) علیرغم جدایی استان البرز از تهران،همچنان مربوط به استان تهران می شدند.
طهایی ادامه داد: علیرغم وجود این قبیل مشکلات، تحقق طرح امتداد بزرگراه شهید همت، آغاز مجدد ساخت جاده هشتگرد به طالقان و ممانعت از تعطیلی واحدهای تولیدی استان از جمله عملکردهای شاخص در کارنامه ۲ سال اخیر استانداری است.
استاندار البرز در خاتمه تصریح کرد:۳۰ سال تحریم و۱۲ سال محاصره اقتصادی تجربیات گرانمایه ای را برای مسئولین در پی داشته و بحمدالله ما امروز در استان البرز، شاهد اهتمام کلیه مدیران دستگاه های استانی در خصوص حمایت از تولید و اتخاذ تصمیمات راهگشا در جهت شکوفایی اقتصادی هستیم.
انتهای پیام/