به گزارش«کمال مهر»؛، هر ماده مغذی انرژی زایی که برای انرژی مصرف نشود، به صورت چربی ذخیره می شود ، بنابراین باید سعی کرد بین کالری دریافتی با سوخت آن در بدن توازن برقرار شود.
برای کنترل بهتر قند خون توصیه می شود بین غذاهای اصلی میان وعده نیز میل گردد. البته به این شرط که میان وعده سالم و متعادل باشد. چنین میان وعده ای نباید بیش از ۲۰۰ کالری داشته باشد.
اگر سابقه خانوادگی دیابت دارید باید بر روی مواد غذایی خود به ویژه میان وعده هایی که مصرف می کنید نظارت داشته باشد. در تصویر زیر می توانید نمونه هایی از بهترین میان وعده های کم کالری و مغذی را ببینید.
انتهای پیام/