وی افزود: با توجه به ویژگی ها و توانمندی های استان و حضور اقوام مختلف سبب شده جمع بندی امور فرهنگی استان به سختی صورت گیرد به طوریکه مسئولین نمی توانند تصمیمات جدی در این حوزه بگیرند و فعالیت هایی که انجام شده نیز در حد و شان استان نیست.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان البرز با اشاره به اینکه متاسفانه شورای فرهنگی استان مدتی است که برگزار نمی شود گفت: برخی دستگاه هایی همچون سازمان تبلیغات اسلامی استان به دلیل عدم بهره مندی از بودجه کافی توان عملیاتی اش کاهش یافته است که در این خصوص با تکیه بر نیروهای مردمی که از ارزش های خود دفاع کرده و حمایت می کنند بهره مند می شویم.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شرایط و وضعیت نابسامان فرهنگی در کشور از واژه “ولنگاری فرهنگی” یاد کردند، گفت: این مهم نشانگر عمق فاجعه در مسائل فرهنگی می باشد که به نوعی بی توجهی و کم توجهی به این مباحث می تواند آینده یک استان را به خطر بیندازد.
حجت الاسلام مسعودی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی با توجه به شعار سال مبنی بر اقدام و علم در تلاش است در بسیاری از کارها به صورت عملی وارد شود که امید است با فعال سازی و ارتباط با بیش از ۳۰۰۰ تشکل مردمی بتوان گام های موثری را در جهت ترویج فرهنگ ناب اسلامی در استان برداشت.
وی در پایان عنوان کرد: امید است مسئولین در این حوزه دقت نظر بیشتری داشته باشند و سعی کنند در تخصیص اعتبار به مسائل فرهنگی آنچه که حق استان است را در نظر داشته باشند و به نحو مطلوب از اعتبارات استفاده شود و همانطور که در شهرداری شاهد اعتبارات فرهنگی خوبی هستیم می طلبد با بهره گیری از طرح و ایده هایی که ارائه می شود از قوه و پتانسیل موجود به نحو احسن استفاده شود.