انصاری خاطر نشان کرد: بسیاری از نهادها ، دارای بودجه های کلان فرهنگی هستند اما عملکرد فرهنگی آن ها صرفا به برگزاری جشن ها و سوگواری های مناسبتی و با کمترین بازده محدود شده است.
وی در این خصوص ادامه داد: علیرغم این که تعدد متولیان فرهنگی می توانست باعث ایجاد تحولات گسترده ای در جامعه گردد، عدم یکپارچگی و موازی کاری بین نهادهای مسئولی چون ، اداره فرهنگ و ارشاد، اداره ورزش وجوانان، شهرداری ها و بسیج و کانون های مساجد، فعالیت های فرهنگی را در سکون فرو برده است.
این فعال فرهنگی افزود: مثال بارز انسجام نهادهای فرهنگی بروز این یکپارچگی در شهر «تبریز » است که از ۶ سال پیش تا کنون، مستوجب ریشه کن شدن تکدی گری در این شهر شده است.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت بالای سازمان های مردمی در خصوص رفع معضلات فرهنگی، تاکید کرد: انتظار می رود در استان البرز نیز مدیران ارشد استانی، از جمله شخص استاندار حمایت بیشتری را نسبت به سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه ی جوانان داشته باشند.
انصاری افزود: براساس آمار ، اعتیاد یکی از بارزترین معضلات حال حاضر استان البرز بشمار می رود و مقابله با آن توجه و حمایت همه جانبه مسئولین را می طلبد.
نماینده سازمان مردم نهاد «حامیان جوانان مستعد» ، در خاتمه تصریح کرد: در جهت عملیاتی شدن یکپارچگی بین نهادهای فرهنگی می بایست برنامه مدونی تهیه و معضلات فرهنگی پس از شناسایی، با حضور کلیه متولیان فرهنگی استان، براساس اولویت، بررسی شوند .
انتهای پیام/