به گفته ماریا، به دلیل بیماری قادر به ادامه انجام کار نبوده است و همگام با همسرش صنعت زنبورداری را آغاز کرده اند و اکنون نیاز مردم استان خود و دیگر شهرها را تامین می کنند.
وی به همراه همسرش به جهت ترویج حرفه خود با ابداع لوازم جدید زنبورداری و اختراع زنبورستان سیار برای اولین بار تعداد ۲۰ قاب کندوی عسل بر روی تریلی سوار می کنند که دیگر نیازی به تخلیه و بارگیری ندارد و البته در سال ۷۰ موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع نیز شدند.
این بانوی کارآفرین با بیان اینکه به دلیل هزینه های بالای زنبورداری دولت از این حرفه حمایت نمی کند گفت: از آنجایی که توسعه این شغل موجب گسترش اقتصاد مقاومتی در کشور می شود، باید حمایت های لازم از سوی دولت انجام گیرد.
وی تصریح کرد: با قرار گرفتن در طبیعت و بهره گیری از همین عسل های طبیعی می توان بدنی سلامت و زندگی سالمی داشت چراکه متاسفانه ما انسان ها ذائقه خود را در عصر امروز به وسیله تکنولوژی تغییر داده ایم و از علم خداوند در خلافش استفاده می کنیم.
ماریا زیاد توصیه ای به بانوان علاقمند به حرفه زنبورداری کرد و گفت: توصیه من برای بانوان علاقه منددرشغل زنبورداری درمرحله اول این است که پس فراهم نمودن مکان مناسبی برای پرورش زنبور عسل، به کلاس های فنی حرفه ای رفته و یا تحصیلات کلاسیک را در دانشگاه ها سپری کنند و مطمئنا می توانند در حرفه خود موفق باشند چراکه با توجه به اینکه تحصیلات من در رشته شیمی بود توانستم کرم های زیبایی و درمانی بسیاری را با عسل تولید کنم.
وی در پایان خطاب به روزه داران گفت: عسل به تنهایی یک دارو محسوب می شود و در صورتیکه هر شب قبل از خواب از آن استفاده شود موجب می گردد بنیه وقوت بدن در طول روز بالا رود که البته بهتر است عسل را با کره استفاده نکنید چراکه خواص اصلی آن از بین می رود.