پرویز اسکندری امروز اظهار داشت: در سالهای گذشته مدیران مدارس و اولیای دانشآموزان به صورت شخصی اقدام به استخدام راننده برای حمل و نقل دانشآموزان میکردند.
وی تصریح کرد: به دلیل اینکه قوانین شفافی در این حوزه نداشتیم، هم تاکسی و هم خودروهای شخصی برای انتقال محصلان در نظر گرفته میشد که این امر خطراتی را برای سلامت دانشآموزان به دنبال داشت.
مدیر عامل تاکسیرانی ادامه داد: طی سالهای اخیر برای تامین امنیت دانشآموزان طرحی در کشور به تصویب رسید که جذب و به کارگیری رانندگان و خودروهای مدارس ضابطهمند شد.
اسکندری گفت: کرج از جمله شهرستانهایی است که برای اجرای این قانون پیشقدم شد و امروز شاهد هستیم که سرویسهای مدارس این شهرستان در یک چارچوب قانونمند و منظم فعالیت میکنند.
وی افزود: در فصل تحصیلی ۹۲ – ۹۳ حدود ۴ هزار تاکسی برای انتقال دانشآموزان ساماندهی شد و این تعداد تاکسی هر روز وظیفه انتقال دانشآموزان به مدرسه و برعکس را بر عهده دارند.
* انجام نظارت مستمر بر فعالیت سرویسهای مدارس کرج
مدیر عامل سازمان نظارت بر تاکسیرانی کرج بیان داشت: خودروهایی که برای این منظور ساماندهی شده و مجوز سرویس مدارس اخذ کردهاند، از لحاظ ایمنی در شرایط خوبی بوده و خودروهای دارای نقص فنی برای انتقال دانشآموزان تحت هیچ شرایطی به کار گرفته نمیشود.
اسکندری بیان داشت: همچنین رانندگان سرویسهای مدارس نیز از میان امینترین و متعهدترین رانندگان تاکسی هستند و نظارت لازم بر عملکرد آنها نیز انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه پس از صدور مجوز برای سرویسهای مدارس، نظارت بر عملکرد رانندگان و شرایط فنی تاکسیها فراموش نمیشود، گفت: بر اساس طرحی که برای این حوزه داریم، به صورت مستمر بر عملکرد رانندگان و همچنین شرایط فنی سرویسهای مدارس نظارت شده و در صورت مشاهده کوچکترین تخلف و یا اشکالی، بلافاصله مجوز صادر شده لغو میشود.
اسکندری در پایان تاکید کرد: این احتیاطها برای تامین و افزایش ایمنی و سلامت دانشآموزان است و خوشبختانه اولیای محصلان نیز استقبال بسیار خوبی از طرحهای تاکسیرانی دارند.
فارس