«کمال مهر»؛ مظهری متخصص تغذیه با اشاره به خواص تخم شربتی اظهار داشت: تخم شربتی دارای مقدار زیادی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و برای افرادی دچتار مشکل در جذب کلسیم هستند به سبب وجود یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی کلسیم به طور خیلی سریع با استخوان می رسد.
وی ادامه داد: تخم شربتی برای درمان بیماریهای تنفسی مفیدو مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان بیماری هایی چون آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت مفید و موثر است و افرادی که از چاقی مفرط رنج می برند با مصرف این تخم شربتی بدون دردسر لاغر می شوند.
مظهری تاکید کرد:اگر افراد شربت تخم شربتی را روزانه یک یا دو بار با عرق بادرنجبویه مخلوط کنند و آن را با عسل شیرین کنند و بنوشند خلق و خوی شان گشاده و خستگی مفرط ذهنی و تنش های عصبی از بین می رود.
مظهری در پایان عنوان کرد: تخم شربتی به دلیل داشتن منیزیم و آنتی اکسیدان بالا در فصل گرما از گرما زدگی و تشنگی جلوگیری می کند.