عزیزی تاکید کرد: هویج مصرفی در ایران از نوع هویج فرنگی است، این ماده غذایی بسیار مغذی و دارای ویتامین A است . هم خودش و هم ویتامین موجود در آن به تقویت سیستم ایمنی، وضعیت پوست، دستگاه گوارش (معده ، روده، کبد، کلیه) موثر است.
وی در ادامه بیان کرد: فیبر موجود در هویج به پیشگیری از ریزش مو، ابتلا به انواع سرطان، از جمله دستگاه گوارش کمک می کند.
این متخصص تغذیه گفت: مصرف این ماده مغذی به دو شکل خام و پخته می تواند برای بدن مفید واقع شود لذا با پختن، هویج خاصیت خود را حفظ می کند .
وی اظهار کرد: یکی دیگر از تاثیرات فوق العاده هویج کنترل فشار خون، تقویت پوست و جلوگیری از یبوست در اشخاص است.