وی با بیان اینکه این دو گونه سفید و خاکستری است، افزود: نوع سفید در ادویه جات مصرف می شود و نوع خاکستری با عطری مطبوع در بازار رایج است.
وی با بیان اینکه زنجبیل طبع سوزاننده و تلخ دارد و با افزایش سوخت و ساز بدن موجب از بین رفتن چربی بدن می شود، گفت: این گیاه مقوی معده، ضدنفخ، مناسب برای درمان دل درد، همچنین تعریق آور، محرک فعالیت غدد، اشتهاآور، نیرودهنده، دفع سموم بدن و پاکسازی معده و روده می شود.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه زنجبیل برای افراد با مزاج بلغمی و سرد مفید است، گفت: برخی افراد از این گیاه برای سرماخوردگی، زکام و گلو درد بهره می برند، همچنین زنجبیل برای بیماران رماتیسمی با درد پا توصیه میشود.
وی در مورد طریقه مصرف زنجیل اظهار کرد: افراد می توانند ۴ تا ۸ گرم از زنجبیل را در نیم لیتر آب به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانند و آن را مصرف کنند.
درخشانپور با اشاره به اینکه زنجبیل برای متعادل کردن طبع غذاهای سرد موثر است، تصریح کرد: این گیاه برای اغلب افراد مفید بوده اما زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود و باید به میزان کافی از آن استفاده کرد.
به نقل از باشگاه خبرنگاران، وی درباره موارد منع مصرف از زنجبیل عنوان کرد: بیماران دچار اگزما، حساسیت های پوستی و دارای طبع گرم باید در مصرف زنجبیل زیاده روی نکنند.
انتهای پیام/