وی ادامه داد: مکان نمایشگاه نیز که هرسال در محل نمایشگاه بین المللی برگزار می شد به مصلی امام خمینی منتقل گردید و در فضایی بالغ بر ۵ هزار و هشتصد متر و چیزی بیش از ۵۶۷ غرفه این نمایشگاه اجرا شد و ۳۱ استان کشور توانمندی های خود را در معرض دید علاقمندان و توریستها قرار دادند.
دبیر بیست و ششمین نمایشگاه صنایع دستی کشور افزود: در این فضا تجار، بازرگانان، صادر کنندگان، سایتهای فروش الکترونیک، فروشگاه های نسل جدید و تمامی فعالان عرصه اقتصادی در این نمایشگاه گرد هم آمدند که علاوه بر تعامل و ارتباط بین استانی با یکدیگر، توانمندی های رونق تولید و صادرات را به یکدیگر انتقال دهند که حضور البرزی ها مانند همیشه بسیار خوب بود.
محمودیان با بیان اینکه چنین انتظاری از استان البرز هم می رفت اظهار داشت: استان البرز یکی از استعدادهای رونق صادرات در کشور است و باید به عنوان یکی استانهای قوی به طور کل در نمایشگاه های دائمی ما حضور داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بازدیدکنندگان زیادی از تهران و سراسر کشور و همچنین توریستهای داخل تهران به این نمایشگاه آمدند و ما میزبان هیأتهای تجاری از هلند و چین بودیم که همکاری های اتاق بازرگانی جای تقدیر دارد.
مدیرکل صادرات معاونت صنایع دستی کشور از امضای قراردادهایی با کشور چین خبر داد و گفت: به زودی بازارهای چین شاهد حضور محصولات تولیدی و توانمندیهای صنایع دستی ایران شامل انواع خشکبار، مواد کشاورزی و شیمیایی، سنگ و انواع فرش و …خواهد بود.
محمودیان خاطر نشان کرد: برگزاری این نمایشگاه هرساله منشأ خیر و رخدادهای خوب صادرات می شود که جای کار بسیاری در آن وجود دارد و تلاش می کنیم هرسال از سال قبل بهتر اجرا شود.
انتهای پیام/