خالد عثامنه درخصوص تعیین شعار اصلی «یک کتاب، یک امت» د ر سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم اظهار عقیده کرد: این شعار، محور اصلی اسلام است که همه مسلمانان را امت واحده ای میداند که تحت پرچم قرآن کریم به دور هم جمع شده اند . با این شعار می توان پیام وحدت امت اسلام را به همه مردم جهان ابلاغ کرد. چون همه ما مسلمانان خدای متعال را می پرستیم و در قبله و کتاب و عبادت ها یکسان هستیم.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران تا اندازه زیادی در مسئله وحدت امت اسلام موفق عمل کرده است. به طوری که یکی از جلوه های بارز عملکرد جمهوری اسلامی ایران را می توان در جریان مسابقات بین المللی قرآن کریم که در حال اجراست مشاهده کرد.
این داور بین المللی با اشاره به اینکه در این مسابقات مردم مسلمان از مذهب ها و کشو رهای گوناگون حضور دارند، اظهار داشت: دیدگاه همه شرکت کنندگان درباره قرآن کریم یکسان است و همه در عقاید اسلامی مانند هم هستند. جمهوری اسلامی ایران به این ترتیب با برگزاری نشست ها و همایش های مختلف تلاش می کند که وحدت بین مسلمانان را حفظ کند.
عضو کمیته کمیته داوری مسابقات بین المللی قرآن کریم بر اساس تجربه های بسیاری که درنتیجه حضور در مسابقات بین المللی قرآن کریم به دست آورده است، درباره آیین نامه مسابقات قرآن کریم در کشورمان گفت: به نظر من آیین نامه مسابقات بسیا ر دقیق است به اندازه ای که می توا نم بگویم در هیچ یک از کشورهایی که به عنوان داور مسابقات حضور داشته ام آیین نامه ای به تفصیل و دقت ایران ندیده ام.
وی افزود: مدتی قبل از برگزاری سی و سومین دوره مسابقات، نشست تخصصی داوری مسابقات برگزار شد و در این نشست تخصصی که سه ماه قبل برگزار شد، آیین نامه داوری مسابقات مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به بازنگری مجدد در آیین نامه مسابقات قرآن کریم، تصریح کرد: در سال های قبل آیین نامه بسیار مفصل بود که داوران را دچار سردرگمی می کرد. در این نشست داوران ایرانی و خارجی حضور داشتند و آیین نامه مورد بررسی مجدد قرار گرفت که منجر به حذف و اضافه در بعضی بخش ها شد. درنهایت هم آیین نامه دقیق و سنجیده ای به دست آمد.
خالد عثامنه سابقه داوری در مسابقات قرآن کریم در ۱۳ کشور جهان را در کارنامه فعالیت های قرآنی خود دارد و امسال به عنوان داور بخش تجوید در دوره سی و سوم مسابقات بین المللی قرآن کریم حاضر شده است.
تسنیم