جمعه / ۲ خرداد / ۱۴۰۴ Friday / 23 May / 2025
×

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز از آغاز فاز دوم عملیات اجرایی نصب توری بر روی تراشه‌های ریزشی محور کوهستانی کرج – کندوان خبر داد.

جاده مرگ ایمن می‌شود/ مهار سنگ‌های سرگردان در کرج ـ کندوان
  • کد نوشته: 1454
  • ۱۷ اردیبهشت
  • 43 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    – اخبار استانها –

    به گزارش کمال مهر، علی زندی‌فر، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز امروز در جمع خبرنگاران از آغاز فاز دوم عملیات اجرایی نصب توری بر روی تراشه‌های ریزشی محور کوهستانی کرج – کندوان خبر داد.

    وی با اشاره به موقعیت خاص این محور که یکی از پرترددترین جاده‌های کشور در مسیر استان‌های البرز و مازندران است، گفت: این عملیات با هدف جلوگیری از ریزش سنگ و افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای در چهار نقطه بحرانی شامل محدوده‌های پل‌خواب، خوزنکلا و مناطق مشابه انجام می‌شود.

    به گفته زندی‌فر، در این مرحله ۳۰ هزار مترمربع توری فلزی بر دیواره‌های سست کوه نصب می‌شود که در برابر سقوط سنگ و ریزش کوه مقاومت بالایی دارد. مدت زمان اجرای پروژه پنج ماه پیش‌بینی و اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده است.

    مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز با اشاره به سابقه این‌گونه اقدامات، تصریح کرد: سال گذشته نیز در محدوده کندر، ۱۵ هزار مترمربع از دیواره‌های کوه تحت پوشش توری فلزی قرار گرفت که نقش مؤثری در کاهش حوادث ناشی از ریزش سنگ ایفا کرد.

    وی افزود: محور کرج – کندوان به‌دلیل عبور از مناطق کوهستانی، همواره در معرض خطرات طبیعی نظیر ریزش کوه، رانش زمین و سقوط سنگ قرار دارد. نصب این توری‌ها، بخشی از برنامه جامع ایمن‌سازی این مسیر بوده که با بهره‌گیری از تجربه‌های موفق داخلی و الگوگیری از روش‌های روز دنیا در حال اجراست.

    زندی‌فر در پایان تأکید کرد: ایمنی جاده‌ها همواره در اولویت این اداره‌کل قرار دارد و اجرای پروژه‌های پیشگیرانه از جمله نصب توری‌های نگهدارنده سنگ، می‌تواند ضمن حفظ جان مسافران، باعث کاهش هزینه‌های ناشی از تخریب مسیر و توقف تردد شود.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *