جمعه / ۲ خرداد / ۱۴۰۴ Friday / 23 May / 2025
×

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از پیشرفت ۸۵ درصدی بیمارستان کمالشهر خبر داد و گفت: تلاش داریم آن را تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسانیم.

بهره‌برداری بیمارستان کمالشهر تا پایان سال ۱۴۰۴
  • کد نوشته: 1378
  • ۱۴ اردیبهشت
  • 39 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    – اخبار استانها –

    به گزارش کمال مهر، شهرام صیادی، صبح امروز در بازدید از بیمارستان کمالشهر از پیشرفت قابل‌توجه ساخت این بیمارستان خبر داد و گفت: عملیات احداث بیمارستان کمالشهر از سال ۱۳۹۵ آغاز شد اما تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ تنها پنج درصد پیشرفت فیزیکی داشت که با تزریق اعتبارات از آن زمان تاکنون این پروژه به پیشرفت ۸۵ درصدی رسیده و تلاش داریم آن را تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسانیم.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه این بیمارستان بیش از ۱۳ هزار مترمربع مساحت دارد، عنوان کرد: حق مردم شریف و شهیدپرور کمالشهر است که از خدمات این مرکز درمانی بهره‌مند شوند. تاکنون بیش از ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار از محل ماده ۳۷ وزارت بهداشت به این پروژه اختصاص یافته و اخیراً نیز ماده ۲۳ آن اخذ شده که موجب تسریع روند تکمیل پروژه خواهد شد.

    وی با بیان ایکه ابتدا بیمارستان با ۱۰۰ تخت طراحی شده بود، اما اکنون هدف‌گذاری برای افزایش آن به ۱۳۵ تخت انجام و این مرکز به‌عنوان یک بیمارستان آموزشی نیز در نظر گرفته شده است، مطرح کرد: بیمارستان‌های سیدالشهدا با ۲۶۰ تخت و طالقان با ۵۰ درصد پیشرفت و بیمارستان اشتهارد در افزایش سرانه درمانی و آموزشی استان نقش مهمی خواهند داشت.

    صیادی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی بیمارستان اشتهارد طی هفته های آتی آغاز خواهد شد، خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، به میانگین کشوری ۱.۷۸ تخت به ازای هر هزار نفر خواهیم رسید.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *