جمعه / ۲ خرداد / ۱۴۰۴ Friday / 23 May / 2025
×

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به توانمندی‌های علمی، تحقیقاتی و فناورانه این استان در حوزه کشاورزی گفت: وجود زیرساخت‌های دانش‌بنیان و ظرفیت‌های فنی در این حوزه، زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری و توسعه صادرات محصولات کشاورزی البرز در سطح ملی

البرز در کشاورزی دانش‌بنیان در کشور پیشتاز است
  • کد نوشته: 1294
  • ۱۱ اردیبهشت
  • 49 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    – اخبار استانها –

    به گزارش کمال مهر، عبدالرضا بازدار در حاشیه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به‌فرد البرز در بخش کشاورزی، این استان را یکی از قطب‌های کشاورزی دانش‌بنیان کشور دانست و گفت: وجود شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشکده‌ها، پردیس‌های دانشگاهی و موسسات تحقیقاتی و پژوهشی معتبر، البرز را به استانی با قابلیت‌های برجسته در حوزه کشاورزی تبدیل کرده است.

    وی با تاکید بر اهمیت صنایع تبدیلی و تکمیلی در توسعه اقتصادی بخش کشاورزی مطرح کرد: در حال حاضر بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن ظرفیت جذب مواد خام در صنایع تبدیلی استان وجود دارد که توسط ۱۸۱ واحد فعال از جمله برندهای مطرح ملی و منطقه‌ای اداره می‌شود این واحدها نقش مهمی در کاهش ضایعات، افزایش ارزش افزوده، ایجاد اشتغال و درآمدزایی استان و به تبع کشور ایفا کرده‌اند.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به پیشرفت‌های حاصل شده در حوزه گلخانه‌ها و تولید نهال، نشاء و قلمه بیان کرد: در سال گذشته البرز اقدامات مؤثری در بهره‌گیری از علم و تکنولوژی در این زمینه داشته و منجر به افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب شده است، بدون شک استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و دانش فنی روز از عواملی است که در موفقیت این استان در کشاورزی پایدار تاثیر بالایی دارد.

    انتهای پیام/

     
     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *