تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024
0

چند میلیون ایرانی می خواهند بازیگر شوند؟

  • کد خبر : 27698
  • 17 اسفند 1392 - 13:12

پیمان معادی گفت: امیدوارم این روند ادامه پیدا کند تا تمام آن ۶۵ میلیون نفری که می خواهند بازیگر شوند بدانند شرایط بازی در سینما و تئاتر سخت تر و دشوارتر از چیزی است که خیلی‌ها تصور می کنند.

کمال مهر: پیمان معادی که با فیلم «جدایی» ساخته اصغر فرهادی اسکار را تجربه کرده و با بازی در فیلم «آخرین شوالیه‌ها» حضور در یک پروژه جهانی را پشت سر گذاشته است با حضور در یک کارگاه آموزشی از تجربیاتش و همچنین حضورش در سینمای جهان سخن گفت.

پیمان معادی بازیگر بازیگر بین‌المللی سینمای ایران چندی پیش با حضور در کارگاه بازیگری «ساخت و ساز نقش» علی سرابی از تجربه‌های بازیگری خود در سینمای حرفه‌ای و پروژه های بین‌المللی گفت.

وقتی ۶۵ میلیون نفر آرزوی بازیگری دارند

پیمان معادی  با ابراز خرسندی از حضور خود در این کارگاه آموزشی گفت: حضور در این کارگاه‌های آموزشی برای من باعث خوشحالی است زیرا معتقدم ایجاد یک جریان بازیگری در روند آموزش های تئوری حوزه تئاتر و سینما امری بسیار مهم و ارزشمند است که باید بازیگران حرفه ای این عرصه ها به آن توجه کنند. بنابراین با اینکه آنچنان در تدریس و حضور در ورک شاپ ها متخصص نیستم اما برای شرکت در چنین کارگاهی که بازیگرانی در آن شرکت می کنند و حقیقتا دغدغه مند هستند خوشحالم.

بازیگر فیلم «جدایی» ساخته اصغر فرهادی گفت: امیدوارم این روند ادامه پیدا کند تا تمام آن ۶۵ میلیون نفری که می خواهند بازیگر شوند بدانند شرایط بازی در سینما و تئاتر سخت تر و دشوارتر از چیزی است که خیلی‌ها تصور می کنند. برای رسیدن به جایگاه مورد نظر باید تلاش کرد و سینما را شناخت. باید دوره های بازیگری را گذراند، باید خواند و تحقیق کرد. بازیگری هم مانند مشاغل دیگر نیاز به کسب مهارت دارد و البته می توان این مهارت را از طرق مختلف کسب کرد.

او با اشاره به روند حضور یک بازیگر در دنیای سینما گفت: داستان بازیگری حرفه‌ای در غرب و حتی در ایران بسیار جدی تر از آن است که خیلی ها فکر می کنند. این روند در حوزه های مختلف فیلمسازی از جمله فیلمنامه نویسی، کارگردانی و فیلمبرداری نیز وجود دارد و هر تصمیمی در این حوزه ها برای هنرمند غافلگیری هایی دارد که تا وارد آن نشویم متوجه جزییات آن نیز نخواهیم شد. البته وقتی می گوییم «حرفه ای»، دیگر ایران و خارج ندارد. همه جا باید استانداردها را رعایت کرد و مقید و پایبند به اصولی باشیم که لا اقل برای خودمان معین و مهم باشد.

برای ترغیب مردم به دین اسلام کار بزرگی نکردیم

او با اشاره به تولید برخی از فیلم های ضد ایرانی در سینمای هالیوود از جمله «آرگو» گفت: آرگو از نظر من فیلم بسیار سطح پایینی است که دغدغه آدمهایش دغدغه هیچکس دیگری جز خود آنها نیست. دغدغه خیلی از مردم جهان و سینماگران درباره همان ۳۰۰ نفر بیگناهی است که در سانحه هواپیمایی ایرباس کشته شدند و هیچکس هم در این فاجعه غم‌انگیز از دولت ایران معذرت‌خواهی نکرد و حتی فرمانده ناو وینسنت، مدال شجاعت دریافت کرد. اینها برای هر انسانی در هر جای دنیا دغدغه حقیقتی است که دوست دارند روزی فیلم خوبی درباره آن ببینند.

بازیگر نمایش «در انتظار گودو» گفت: متاسفانه یک عده دوست دارند در همین چارچوبی که به آن اشاره کردم موفقیت ها را از بین ببرند. البته این دیدگاه یک دیدگاه نسبی است و اتفاقا در همین جاست که حرفه ای بودن یا حرفه ای نبودن بازیگران و هنرمندان مشغول به سینما تا حدی که شما را به حاشیه نکشاند بیش از گذشته نمایان می شود. باید متمرکز باشید و توجهی به حواشی نکنید. اگر انشالله بزرگ شدید و پیشرفتی کردید، بدانید حسودان و دشمنان شما هم بیشتر می‌شود. باید تلاش کنیم تا وارد بازی آنها نشویم و کار خودمان را انجام دهیم. مطمئن باشیم که همان نیرویی که ما را تا اینجا آورده است در آینده هم محافظ ماست و هیچ نیروی هم توان مقابله با آن را ندارد به شرطی که خودمان نیز اصول را بدانیم و مقید به آن باشیم.

بازیگر فیلم «ملبورن» با بیان اینکه رعایت نظم یکی دیگر از مولفه های بازیگری حرفه ای است، گفت: در این فضا رعایت نظم به طور اعجاب انگیزی مهم است. منظم بودن به معنی احترام گذاشتن به دیگران است و بقیه را نیز وادار می کند تا به شما احترام بگذارند. احترام یکی از مهمترین فاکتورهای بازیگری است که در کمپانی های مختلف و بزرگ سینمایی دنیا به شدت مورد توجه است. احترام به همکاران و به خصوص بازیگران دیگر عنصر اصلی همه فرهنگ هاست. تمام تلاش خود را انجام دهید تا همیشه موج مثبت شما به دیگران برسد و حتم داشته باشید این موج مثبت قبل از اینکه به دیگران برسد در ابتدا به خود شما بازمی‌گردد.

بازیگر نمایش «خشکسالی و دروغ» گفت: من در بازیگری تئاتر از همان ابتدا که وارد شدم می دانستم که وارد فضای بسیار سخت و دشواری شدم اما تلاش کردم با وجود اینکه دانش چندانی از تئاتر نداشتم خود را با این محیط وفق دهم و با تلاش برای اضافه کردن دانش خود در این زمینه از همکاران دیگر مانند علی سرابی، م:.۷:مد یعقوبی و سایر دوستانم بخواهم حواسشان به من جمع باشد و به من در این راه کمک کنند. خدا را شکر می کنم که در کنار افرادی قرار گرفتم که بدون هیچ عقده ای من را کمک کردند.

او گفت: پارتنر یا بازیگر مقابل شما می‌تواند از مهم ترین فاکتورهای موفقیت باشد. رابطه شما به عنوان یک بازیگر در مقابل پارتنرتان باید رابطه ای بسیار مهم و پویا باشد. این رابطه اگر در یک بده بستان مناسب قرار بگیرد حتی در نقش های فرعی هم می تواند شما را به عنوان یک بازیگر حرفه ای و تمام عیار به مخاطب معرفی کند. اینها استانداردهایی هستند که بازی یک بازیگر را تبدیل به درخشان ترین نقش هم می کند.

خبرگزاری مهر
۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=27698

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x