تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024
0

طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ

  • کد خبر : 179397
  • 17 بهمن 1395 - 9:32

روش پخت یک ته چین بسیار خوشمزه و مجلسی.

به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک:

مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
زعفران سائیده شده  ۱ قاشق چایخوری
قارچ ۱۵۰ گرم
بادمجان ۳ عدد
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق
روغن مایع ۱/۲ لیوان
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری

ته چین بادمجان و قارچ

طرز تهیه:
بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید. روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. قارچ ها را نیز خوب بشوئید و بصورت لایه لایه خرد کنید. در تابه دیگری آنها را با کمی روغن سرخ کنید و برای خوش طعم شدن آن ۱ قاشق آبلیمو اضافه کنید. بادمجان و قارچ سرخ شده را کنار بگذارید.

برنج را بجوشانید و آن را زنده آبکش کنید. در یک کاسه زرده های تخم مرغ را با نمک و زعفران خوب با همزن مخلوط کنید، سپس ماست را اضافه کنید. روغن مایع را درون مخلوط بریزید و ۱/۳ از برنج آبکش شده را در مایه ته چین بریزید.

قابلمه نچسبی را حاضر کنید. مایه ته چین را در کف آن بریزید و آن را با قاشق صاف کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی مایه ته چین بچینید. نصف برنج سفید را روی بادمجانها بریزید و این بار قارچهای سرخ شده را روی مواد قابلمه بریزید. برنج سفید باقی مانده را اضافه کنید و با پشت قاشق خوب آن را صاف کنید.

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و هنگامی که صدای روغن به گوش رسید، حرارت را روی کمترین حالت قرار و اجازه دهید تا ته چین ۴۰ دقیقه دم بکشد. برای تزئین این ته چین بسیار خوشمزه می توانید از زرشک و خلال بادام استفاده و نوش جان کنید!

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۷۰ دقیقه
وعده: شام, نهار
دسته بندی دستور آشپزی : پلو و چلو
مواد لازم : آبلیمو, بادمجان, برنج, تخم مرغ, روغن, زعفران, قارچ,ماست
انتهای پیام/ص

 

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=179397

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x