تاریخ : سه شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 23 April , 2024
2

اسنک قارچ و پنیر

  • کد خبر : 177966
  • 10 بهمن 1395 - 7:45

روش تهیه اسنک قارچ و پنیر.

به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک:

مواد لازم
قارچ ۱۲ عدد
نان تست ۶ عدد
کره ۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
پنیر موزارلای رنده شده ۶ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقداری

اسنک قارچ و پنیر

طرز تهیه :
پیاز خرد شده و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس قارچ های خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

سس مایونز و برگ گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید. روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس قارچ های تفت خورده را اضافه کنید. باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده نان ها روی مواد را بپوشانید. سپس هر ساندویچ را از وسط به دو قسمت برش بزنید ( به صورت اریب برش بزنید تا ساندویچ مثلثی شود ، با نصف کردن هر ساندویچ ۶ ساندویچ خواهید داشت ).

داخل ماهیتابه کره و کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ساندویچ ها را داخل ماهیتابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

نکته ها : بهترین روش برای آماده سازی این اسنک ها استفاده از ساندویچ ساز است. میتوانید از مواد دیگری مانند کالباس خرد شده ، فلفل دلمه ای و … در تهیه این اسنک استفاده کنید. به جای پنیر موزارلا از پنیر پیتزا هم میتوانید استفاده کنید.

برای: ۲ نفر
حاضر است در : ۳۰ دقیقه
وعده: شام, عصرانه, میان وعده
دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست
مواد لازم : پنیر موزارلا, پیاز, سس مایونز, قارچ, کره, گشنیز, نان تست

انتهای پیام/ص

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=177966

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x