تارخ انتشار: یکشنبه ۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۱
کد خبر : 162537
چاپ خبر

قزل‌آلا با طعم «آستاگزانتین»/ این ماهی‌های وارداتی غیرمجاز را نخرید

از این پس اگر در رستوران هوس خوردن ماهی قزل آلا به سرتان زد حتماً قبل از سفارش غذا از سرآشپز یک سئوال بسیار ضروری را بپرسید تا در آینده دچار انواع بیماری های مرگبار نشوید

به گزارش «کمال مهر»؛؛ ماهی قزل آلا یکی از محبوب ترین ماهی ها در دنیا است و اغلب افراد آن را به عنوان انتخاب یک غذای دریایی در رژیم غذایی هفتگی یا ماهانه خود قرار می دهند.
تحقیقات جدید نشان می دهد این ماهی خوش طعم می تواند حاوی مواد سمی بسیار خطرناکی باشد که در فرد بیماری هایی مانندسرطان، مسمومیت غذایی، اختلال در سیستم ایمنی بدن، بیش فعالی، بهره هوشی پایین، مشکلات غدد درون ریز و  انواع آلرژی را ایجاد کند.
شیوه پرورش ماهی قزل آلا در اکثر کشورهای دنیا و نگهداری آنها در استخرهای پرورشی که با مواد صنعتی تغذیه می شوند و استفاده از انواع کودها و آنتی بیوتیک ها، دانه سویا، روغن کانولا، آرد ذرت و مواد غذایی از این دست، باعث ایجاد سم در بدن ماهی می شود که ورود به زنجیره غذایی انسان ابتلا به انواع بیماری ها را در پی دارد.
استفاده از نوعی ماده رنگی به نام آستاگزانتین در استخرهای پرورش ماهی قزل آلا باعث خاکستری شدن رنگ بدن ماهی مانند انواع وحشی خود می شود که در طبیعت و رودخانه ها زندگی می کنند که در برخی کشورها از این ماده برای همرنگ شدن ماهی های پرورشی و فریب دادن مشتریان استفاده می شود.
در ماهی های قزل آلای پرورشی به ویژه در کشورهای غربی انواع مواد سمی، امگا سه بسیار ناچیز، آنتی بیوتیک به میزان بالا در لایه های گوشت بدن ماهی و طعمی غیر طبیعی وجود دارد که توصیه می شود افراد تاحدامکان ماهی های طبیعی و غیر پرورشی مصرف کنند و در صورت استفاده از نوع پرورشی از سلامت ماهی و نوع تغذیه آن اطمینان کسب کنند.
ماهی منبع بسیار مغذی برای دریافت اسیدهای چرب امگاسه است که می تواند از ابتلای افراد به بیماری هایی چون سرطان، دیابت و نیز مشکلات قلبی عروقی جلوگیری کند.
مواردی چون نوع بسته بندی، برش قطعات ماهی و نگهداری تا قبل از خرید نیز در بروز بیماری در افراد مصرف کننده موثر است که عدم رعایت دقیق نکات بهداشتی توسط ماهیگیران، به ویژه ابزارهای آلوده ماهی گیری، نگهداری در سردخانه با دمای کم، خرید و فروش ماهی های بیمار و عدم توجه به مکان صید ماهی می تواند فرد خریدار را با مشکلات سلامتی مواجه کند.
همه ساله در دنیا تعداد زیادی از افراد در اثر مسمومیت با ماهی و یا بیماری های مزمن ناشی از جیوه یا آلودگی های موجود در بدن ماهی جان خود را از دست می دهند.
منبع:FHFN
انتهای پیام/

پاسخی بگذارید »

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • آخرین اخبار
  • گزارشی از شکاف عمیق بین ثروتمندان و فقرا در جهان/ تنها ۸ نفر، ثروتی به اندازه ۵۰ درصد جمعیت دنیا دارند!
    روایت نماینده اصلاح طلب از علت فوت مرحوم هاشمی/ موقع شنا همه را از استخر بیرون می‌کردند
    طوفان خیره کننده ۲ ایرانی در هلند/ افزایش فرصت هنرنمایی کریم در اروپا +جدول و فیلم
    زنان خانه‌دار دارای ۳ فرزند بیمه می شوند
    خریدی که استقلال به آن نیاز داشت/ منصوریان به هدف زد
    کی روش: فدراسیون فوتبال گروگان برانکوست/ سکوت سرد فدراسیون و وزارت ورزش در ماجرای مربیان خارجی/ مدیریت کفاشیانی در فدراسیون تاج ادامه دارد+فیلم
    اولین سانحه هوایی مرگبار ۲۰۱۷ به نام بوئینگ ثبت شد+ تصاویر
    کدام موشک روسیه روی سر داعش خراب می‌شود؟ + تصاویر
    پیامبر اسلام(ص) برای اثبات معراج خود به مشرکان چه گفت؟
    شگفتی آفرینش پرندگان
    مغز متفکر «بلک واتر» در همسایگی ایران چه می‌کند؟ +تصاویر
    عکس/ ژست عجیب آقای خاص!
    با این ترفندهای ساده خانه خود را شاد کنید+تصاویر
    گوگل چگونه اطلاعات شما را سرقت می کند؟/ مخالفان و موافقان چه می‌گویند؟
    لیموزین ویژه ترامپ؛ خودرویی با ویژگی‌هایی استثنایی + عکس
    کشته شدن ۲۰ داعشی نزدیک بیمارستان «الاسد»/دفع حملات تروریست‌ها در منطقه صنعتی و فرودگاه قدیم
    فقط به یک نمونه اشاره کنید!
    آموزش رمزگذاری روی سیستم عامل مک
    فیش نجومی مدیرعامل فروشگاه رفاه هم منتشر شد/ دریافت ماهانه بیش از ۲۴ میلیون تومان+اسناد
    نوجوان ۱۸ ساله قربانی سلفی شد +تصاویر
    تمامی حقوق متعلق به وبسایت خبری تحلیلی کمال مهر بوده و هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز خواهد بود.
    Powerd By: Kordaki.Net