عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پخت و پز با روغن زرد و با منشا حیوانی باعث بالا رفتن درصد احتمال بیماری های قلبی عروقی می شود. البته بدن ما نیاز به چربی ها با منشا حیوانی دارد ولی چربی پنهانی که در گوشت مصرفی است، نیاز ما به این نوع چربی را برطرف می کند.
کوروش نوروزی، دکترای تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در توضیح تقسیم بندی چربی ها به اشباع و غیر اشباع اظهار کرد : چربی های اشباع به صورت جامد با منشاء حیوانی بوده و چربی های غیر اشباع با منشاء گیاهی هستند.
این متخصص تغذیه با طرح سوالی مبنی بر اینکه واقعا بدن ما نیاز به چربی های اشباع شده دارد یا خیر؟ گفت: برخی میپرسند روغن حیوانی و روغن زرد را جایگزین روغن مایع کنیم؟ جواب بنده خیر است. پخت و پز با روغن زرد و با منشا حیوانی، باعث بالا رفتن درصد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود. البته بدن ما نیاز به چربی ها با منشا حیوانی دارد منتهی چربی پنهانی که در گوشت وجود دارد، نیاز ما در این زمینه را برطرف می کند.
وی در پایان استفاده هفته ای یکبار یا ده روز یکبار از روغن زرد با منشا حیوانی را به خانواده توصیه کرد.
منبع : خبرگزاری میزان