تارخ انتشار: چهارشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸
کد خبر : 185598
چاپ خبر

روغن حیوانی یا زرد را می توان جایگزین روغن مایع کرد؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پخت و پز با روغن زرد و با منشا حیوانی باعث بالا رفتن درصد احتمال بیماری های قلبی عروقی می شود. البته بدن ما نیاز به چربی ها با منشا حیوانی دارد ولی چربی پنهانی که در گوشت مصرفی است، نیاز ما به این نوع چربی را برطرف می کند.

نتیجه تصویری برای روغن حیوانی

گروه سبک زندگی «کمال مهر»؛روغن حیوانی روغنی است که آن را از شیر گاو و گوسفند به دست می آورند و طریقه تهیه سنتی آن این گونه است که ماست را دوغ کرده و درون مشک می ریزند و آنقدر تکان می دهند که گویچه های روغنی به صورت کره به یکدیگر می چسبند. کره را از دوغ جدا کرده و آنقدر حرارت می دهند تا آب کره تبخیر و به ۰.۲ درصد و چربی اش به ۹۹.۸ درصد برسد. این روغن در مقایسه با کره های صنعتی که ۸۰ تا ۸۵ درصد چربی دارد پرچرب تر بوده و خواص تغذیه اش بیشتر است و عطر و طعمش بسته به نوع و کیفیت علف های معطری که دام مصرف می کند، متفاوت است البته روغن یا کره اصیل حیوانی به طور ذاتی خود دارای اسیدهای چرب اشباع و برای سلامت زیان هایی دارد.

کوروش نوروزی، دکترای تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در توضیح تقسیم بندی چربی ها به اشباع و غیر اشباع اظهار کرد : چربی های اشباع به صورت جامد با منشاء حیوانی بوده  و چربی های غیر اشباع با منشاء گیاهی هستند.

این متخصص تغذیه با طرح سوالی مبنی بر اینکه واقعا بدن ما نیاز به چربی های اشباع شده دارد یا خیر؟ گفت: برخی میپرسند روغن  حیوانی و روغن زرد را جایگزین روغن مایع کنیم؟ جواب بنده خیر است. پخت و پز با روغن زرد و با منشا حیوانی، باعث بالا رفتن درصد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود. البته بدن ما نیاز به چربی ها با منشا حیوانی دارد منتهی چربی پنهانی که در گوشت وجود دارد، نیاز ما در این زمینه را برطرف می کند.

نتیجه تصویری برای روغن حیوانی

نوروزی تصریح کرد: حتی در بافت گوشت لخم مغز ران گوسفند نیز ۳۰درصد چربی پنهان وجود دارد. در کشور ما برای مصرف روغن حیوانی استدلال می کنند که پدر و ماردرهای ما با مصرف روغن حیوانی ۹۰ سال یا بیشتر، به سلامت زندگی کردند؛ اما باید بگوییم آن زمان فعالیت بدنی مردم خیلی زیاد بود و اگر بخواهیم به همان صورت مواد غذایی و روغن  حیوانی را در عصر حاضر که تحرک افراد بسیار کم شده، مصرف کنیم، مثلا متوسط سن  افراد از ۷۵ سال با مصرف زیاد روغن زرد به ۶۵ سال می رسد!

وی در پایان استفاده هفته ای یکبار یا ده روز یکبار از روغن زرد با منشا حیوانی را به خانواده توصیه کرد.

منبع : خبرگزاری میزان

پاسخی بگذارید »

  • آخرین اخبار
  • دوستم شوهرم را ازمن گرفت
    سهم ۲۲ درصدی اتوبوس ها از آلودگی هوای البرز/ فرسودگی امان ۱۵ درصد از تاکسی های کرج را بریده است
    تامین امنیت غذایی؛ امری مهم در توسعه جوامع بشری/ باید طرح تحول سلامت بر پیشگیری از بیماری ها تمرکز کند
    نصب ۱۰۰ فیلتر کاهش آلودگی هوا در کارخانه های سیمان کشور/ پارک علم و فناوری البرز ار کمبود آبرسانی رنج می برد
    اختراعات شگفت انگیزی که وجود آنها را باور نمی کنید+تصاویر
    با علائم کم خونی آشنا شوید
    قتل پسر ۹ ساله توسط پدر بی رحم
    سقوط آسانسور باعث مرگ زن ۶۰ ساله شد
    منابع خوب آهن را در برنامه غذایی خود بگنجانید
    طاهرخانی: هنر مخاطب پسند؛ درآمدزاست/ البرز خطه هنرمند خیزی است/ عمر موسیقی پاپ کوتاه است
    با خواص بی نظیر هویج آشنا شوید
      سوره ای که اثرات معجزه آسایی در زندگی شما دارد
    چگونه می توان برنده جایزه بهترین نویسنده «بوکر» شد؟
    واریز ۴۵۵۰۰ تومان یارانه مهرماه امشب ساعت ۲۴
    واردات گندم؛ یک اقدام غیرقانونی دیگر توسط دولتی ها /کشاورزان ضرر می کنند، دولت گندم وارد می کند!/فیلم
    سرلشکر باقری با بشار اسد دیدار کرد + تصاویر
    شفر چه زمانى روى نام استقلالى ها خط قرمز مى کشد؟
    برانکو: از لیگ قهرمانان آسیا با افتخار خداحافظی کردیم
    زلرله شریبان را لرزاند
    اتلتیکو از پس قره باغ ۱۰ نفره بر نیامد
    تمامی حقوق متعلق به وبسایت خبری تحلیلی کمال مهر بوده و هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز خواهد بود.
    Powerd By: Kordaki.Net