چه شیری بخوریم تا “سکته” نکنیم؟

خوردن شیر برای افراد مختلف باید مطابق با شرایط جسمانی آن‌ها صورت گیرد و مصرف برخی ترکیبات در شیر برای افراد می‌تواند مضر باشد.

 

 

به گزارش خبرنگار كلينيك کمال مهر؛ پزشکان در جدید‌ترین تحقیقات خود دریافته‌اند “شیر پرچرب” به دلیل وجود چربی شیر و یا وجود برخی افزودنی‌ها می‌تواند سبب افزایش ریسک ابتلا به “سکته قلبی” در افراد بزرگسال شود.
گفتنی است؛ براساس تحقیقات صورت گرفته، شیر پرچرب سبب بالارفتن “کلسترول بد خون” و “گرفتگی شریان‌ها” و احتمال بروز “سکته قلبی” در افراد می‌شود.
پزشکان توصیه می‌کنند افراد بزرگسال از شیر کم چرب استفاده نمایند، زیرا از مواد افزودنی و چربی شیر کمتری برخوردار است، در نتیجه احتمال سکته قلبی را در افراد کاهش می‌دهد.
پزشکان همچنین توصیه می‌کنند، افراد از سایر محصولات لبنی مانند ماست و یا پنیر و حتی خامه کم چرب استفاده نمایند تا از قلب خود با احتیاط بیشتری مراقبت نمایند.
انتهاي پيام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *