اكثر كاهو و اسفناج‌ها “سرطان‌زا” هستند!

مطالعات جديد دانشمندان نشان مي‌دهد كاهوها و اسفناج محل اصلي تجمع "نيترات‌" و مواد آلوده خاك هستند.

به گزارش کمال مهر؛ كاهو و اسفناج‌ها و دسته سبزيجات گل كلمي محل تجمع نيترات‌ها هستند و گازهاي خروجي از موتور ديزل‌ها كه جزو عوامل سرطان‌زاي احتمالي در انسان هستند مولكول‌هاي PAh ها را وارد محيط مي‌كند كه اين مولكول‌هاي فعال عامل اصلي ايجاد سرطان‌ها هستند.
بررسي‌ها نشان مي‌دهند دود سيگار، گازهاي آلوده، “كودهاي سمي” و نتيترات‌ها باعث ته‌نشين شدن PAHها بر روي برگ‌هاي سبزيجاتي مانند كاهو و اسفناج مي‌شوند و انسان‌ها با مصرف آن‌ها اين مواد را مستقيما وارد بدن خود مي‌كنند.
نتايج مطالعات نشان مي‌دهند كاهو و كلم‌ها و دسته سبزيجات صيفي بايد سر وقت چيده شوند تا از تجمع اين مواد به درون آن‌ها جلوگيري شود و بهترين قسمت مصرف اين سبزيجات تنها برگ آن‌هاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *