تارخ انتشار: یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۲
کد خبر : 218782
چاپ خبر

طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد

طرز تهیه خورشت هویج تبریزیبه گزارش گروه وبگردی «کمال مهر» خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد.

به همین دلیل نام اصلی این غذا , خورشت هویج تبریزی است . این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود . اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید , بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید . می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید , اما اگر قصد چنین کاری را دارید , باید مقدار ادویه هارا تغییر دهید تا بوی گوشت گوسفندی , خورشت را بدبو نکند .

مواد لازم خورشت هویج برای ۴ نفر:

هویج ۴۰۰ گرم
مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آلو ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
نمک , فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
خورشت هویج

طرز تهیه خورشت هویج:

ابتدا پیاز را رنده کرده و سرخ کنید.

بعد از طلایی شدن پیازها , مرغ و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید . به مدت ۴ دقیقه مواد را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.

آب را به خورشت اضافه کنید, سپس نمک و فلفل را به مرغ بیافزایید.

کمی منتظر بمانید تا مواد جوش بیاید , در قابلمه را کامل بگذارید و شعله را روی حالت کم تنظیم کنید.

در این فاصله هویج هارا پوست کنده و خلالی خرد کنید. در ماهیتابه ای جداگانه هویج هارا سرخ کنید .

مرغ را بررسی کنید , زمانی که مرغ به حالت نیم پز رسید , ( حدود یک ساعت پس از پخت ) هویج های سرخ شده را همراه با آلو به مرغ اضافه کنید.

اجازه دهید که مواد حدود ۴۰ دقیقه با شعله بسیار کم پخته شود , سپس زعفران را داخل خورشت ریخته و به آرامی هم بزنید. بگذارید زعفران حدود ۱۰ دقیقه با خورشت بجوشد. غذا اماده است.

نکات:

۱٫این خورشت را نباید زیاد بهم بزنید, چرا که مواد آن به راحتی له می شوند .

۲٫اگر برای پخت این خورشت از گوشت استفاده می کنید , نمک را در مرحله آخر به خورشت اضافه کنید . ( نمک باعث سفت شدن گوشت می شود )

۳٫اگر می خواهید خورشتی ملس و یا ترش داشته باشید , باید قبل از افزودن زعفران , به آن آبلیمو اضافه کنید .

۴٫ طعم مرسوم و اصلی خورشت شیرین است . بنابراین ممکن است حالت ترش این خورشت به ذائقه همه سازگار نباشد .

۵٫اگر آلوهای خریداری شده , نرم هستند , آلو را کمی دیرتر به خورشت اضافه کنید .

۶٫اندازه خرد شدن پیاز در این خورشت , سلیقگی می باشد و حتما نیاز به رنده کردن آن نیست .

منبع:برترینها

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید »

  • آخرین اخبار
  • مذاکره با سازمان فضایی برای ساخت «پیام ۲»/ ماهواره امیرکبیر در اقیانوس هند افتاد
    کدام بازیگران شانس گرفتن سیمرغ امسال را دارند؟
    سفید شدن دندان‌ها با خمیر زغالی واقعیت دارد؟ + راهکاری طبیعی برای سفیدکردن دندان‌ها
    بدانید که با دم شیر بازی می‌کنید/ در آینده‌ای نه چندان دور به مصلحت و صبر انقلابی ما پی خواهید برد/ جمهوری اسلامی آنچه در سوریه دارد را حفظ خواهد کرد
    بازی ناجوانمردانه خارج از زمین دیدار ایران – عراق شروع شد
    لحظه وحشتناک سقوط نوزاد در خیابان! +فیلم
    واکنش کاربران به نتیجه بازی ایران و عراق +تصاویر
    برخورد بال هلی کوپتر با مرد میانسال فاجعه آفرید +عکس
    لحظات تاثربرانگیز پیدا شدن تکه‌ های استخوان شهدا در کردستان عراق +فیلم
    بدون هیچ خرجی بیشتر عمر کنید +فیلم
    زنده شدن ناگهانی مرده در سردخانه! +تصاویر
    بیماری عجیبی که زن جوان پس از برخاستن از خواب به آن مبتلا شد! +عکس
    اولین بیانات امام خمینی(ره) بعد از فرار شاه +فیلم
    نرخ سکه و طلا در ۲۶ دی ماه ۹۷ + جدول
    خواننده لس آنجلسی در کنار مسئولان ورزش ایران + عکس
    ایران ۰ – ۰ عراق / ایرماتوف مانع سومین پیروزی کی روش شد/ یوز‌ها با صدرنشینی به یک هشتم رفتند
    اسراری از زندگی انسان‌های نئاندرتال‌ در ایران
    رمزگشایی از توئیت جنجالی دختری با ۵۰۰ خواستگار/ رایج‌ترین اشتباهاتی که جوانان دم‌بخت در مراسم آشنایی مرتکب می‌شوند
    جسد فرد گرفتار شده در غار بابا احمد چالدران خارج شد
    عجیب ترین ارایشگر دنیا/ عکس
    کتابی که همه باید بخوانند
    تمامی حقوق متعلق به وبسایت خبری تحلیلی کمال مهر بوده و هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز خواهد بود.
    Powerd By: K...