تاریخ : سه شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 23 April , 2024
0

دلایل ابتلا به سرطان دهان/ کدام زخم‌های دهانی خطرناک هستند؟

  • کد خبر : 217318
  • 16 آبان 1397 - 0:00
دلایل ابتلا به سرطان دهان/ کدام زخم‌های دهانی خطرناک هستند؟

متخصص جراحی دهان، فک و صورت گفت: علت ابتلا به سرطان دهان در کشورهای مختلف متفاوت است.

به گزارش  گروه علمی پزشکی«کمال مهر» عطا قره چه‌ای متخصص جراحی دهان، فک و صورت در آستانه برگزاری سمپوزیوم افق‌های جدید ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت، زیبایی و بازسازی استخوان در ارتباط با سرطان دهان اظهار داشت: جراحی‌های مربوط به سرطان دهان از مواردی است که ارجاع‌های زیادی از کشور آذربایجان در ایران دارد و تجهیزات پزشکی این جراحی‌ها در کشور ما جهت ارائه خدمات پیشرفته بوده و سطح پزشکان ما نیز نسبت به سایر کشورهای منطقه و جهان بالا است.
دلایل ابتلا به سرطان دهان/ کدام زخم‌های دهانی خطرناک هستند؟
وی افزود: برگزاری سمپوزیوم افق‌های جدید ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت، زیبایی و بازسازی استخوان علاوه بر اینکه می‌تواند سبب موفقیت در حوزه توریسم درمانی شود نتایج مؤثر دیگری نیز به همراه داشته و در پیشرفت موفقیت‌ها حائز اهمیت است. البته برای اینکه بیماران در این زمینه خدمات لازم را دریافت کنند در حال حاضر لازم است که به کشور منتقل شوند و با تدابیری که کلینیک مدرن فراهم اورده است این امر سهولت پیدا خواهد کرد.
متخصص جراحی دهان، فک و صورت در ارتباط با علایم سرطان دهان گفت: هر زخمی در داخل دهان که بعد از دو هفته بهبود نیابد باید از آن نمونه‌برداری شود که البته زخم‌های دهان می‌تواند با سوزش و درد همراه باشد. لذا در صورت بروز زخم‌های طول‌کشنده باید حتماً به پزشک مراجعه شود.
دلایل ابتلا به سرطان دهان/ کدام زخم‌های دهانی خطرناک هستند؟

ضایعات دهان ۶ درصد کل ضایعات سرطانی بدن

قرچه‌ای با اشاره به اینکه ضایعات دهان ۶ درصد کل ضایعات سرطانی بدن را تشکیل می‌دهد گفت: علت اصلی این سرطان در کشورهای مختلف متفاوت است ولی مصرف غذاهای خیلی تند، استعمال سیگار و الکل می‌تواند سبب بروز این سرطان شود.
فلوشیپ جراحی انکولوژی سر و گردن با بیان اینکه توانایی‌هایی که در حوزه جراحی‌های سر و گردن و در زمینه سرطان دهان انجام می‌شود در این سمپوزیوم ارائه و جدیدترین شیوه‌های درمانی مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد، گفت: همچنین برگزاری این سمپوزیوم و ارائه شیوه‌های جدید درمانی نوعی صادرات علمی محسوب می‌شود و علاوه بر ارز آوری در توسعه روابط بین‌الملل، انتقال فرهنگ ایرانی، گسترش روابط دانشگاهی حائز اهمیت است.
سمپوزیوم افق‌های جدید ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت، زیبایی و بازسازی استخوان ۲۹ آذر برگزار می شود .

انتهای پیام/

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=217318

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x